To Sell Thread ini ditutup

CG Sponsors




KaZZ

Active+ Member
Joined
Jul 16, 2008
Messages
2,510
Reaction score
13
Points
25
Mod, Sila tutup thread ni
 
Last edited:
Sponsored Post

zurin

Fun Poster
Joined
Nov 5, 2008
Messages
224
Reaction score
2
Points
15
Dah tak pakai baja fertigasi, skrg pakai baja apa pulak...
 

KaZZ

Active+ Member
Joined
Jul 16, 2008
Messages
2,510
Reaction score
13
Points
25
Dah tak pakai baja fertigasi, skrg pakai baja apa pulak...
bukan tak nak pakai baja fertigasi, kami cuma hold dulu buat pertanian cili fertigasi, tumpukan pada perniagaan dulu , tak boleh biarkan baja ni lama-lama tak digunakan..

mari la beli..
 

iswaraburuk

Legendary Member
Joined
Sep 11, 2009
Messages
10,530
Reaction score
72
Points
120
pernah kursus dgn MARDI ke dulu?mana dapat formula???pelik gak?
 

KaZZ

Active+ Member
Joined
Jul 16, 2008
Messages
2,510
Reaction score
13
Points
25
pernah kursus dgn MARDI ke dulu?mana dapat formula???pelik gak?
nak pelik kenapa? tak susah pun nak dapat formula dengan MARDI, call je insyaAllah dia bagi la..atau mana yg berkursus dengan mardi, dalam buku fertigasi mardi pun ada tulis.. otai-otai pertanian yang tau pun boleh bagi..

bila post kat CG ramai pulak yg persoalkan...
 
Last edited:

iswaraburuk

Legendary Member
Joined
Sep 11, 2009
Messages
10,530
Reaction score
72
Points
120
1malaysia

jangan la marah...sekadar bertanya:-?
 

En. Rhoma Irama

Super Active Member
Joined
Nov 16, 2007
Messages
7,565
Reaction score
706
Points
111
setakat nak formula baja fertigasi MARDI cari je dalam tenet

nak bertanya tu bior ler ada rasa curious
 
Sponsored Post
Top
Log in Register