To Sell Thread closed

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

mocca_83

Active Member
Joined
Jan 11, 2013
Messages
1,257
Reaction score
1
Points
25
Salam jumaat Yang berkah.

Joom awet muda, segak jelita lagu Dato Rizalman.

Nak jaga badan pun elok. Rambut dan kuku. Mai lah Cuba sebotol.
 

mocca_83

Active Member
Joined
Jan 11, 2013
Messages
1,257
Reaction score
1
Points
25
Cheq nak habaq bagi kat hangpa, sapa2 nak segak, badan sedap2, rambut dengan kuku cantik lagu Dato Rizalman mai lah cuba sebotol.

Ni testimonials semua cheq ambik dr IG story Dato Rizalman tau.
 

Attachments

Last edited:

mocca_83

Active Member
Joined
Jan 11, 2013
Messages
1,257
Reaction score
1
Points
25
Salam
Jangan lupa, janji temu kita utk flash sale T'NEEQ hari ni.

Bermula 11:30am-2:30pm.
Hari ni sahaja! Rugi sgt2 kalau tak beli combo set ni.

Sebab boleh save duit sampai rm108 tau. Banyaakk tauuuuu

Kalau rasa2 tak tau nak beli, cepat2 wasap cheq.
 

mocca_83

Active Member
Joined
Jan 11, 2013
Messages
1,257
Reaction score
1
Points
25
Hangpa, sat lagi nak abih dah flash sale ni.
Lekaih lah kalau nak beli. Walaupun kat HQ dah out of stock, tapi takpa. Still boleh beli dgn harga promo combo ni.

Syaratnya, beli sebelum kul 2:30 petang.

Mai wasap la, kami nak bagi link agent utk beli. Rugilah kalau tak beli sekarang.
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register