*Warna Ikut Pilihan Anda.
*MAXIMUM 2 Warna
*Lebih Dari 2 Warna Ada Penambahan Harga (bergantung jumlah warna yang digunakan)
Sticker Logo
-Akan Ditambah Atas Permintaan Anda
Saiz Dan Berat
-Berat Helmet Dalam 1.3kg~1.5kg
-Ukuran Lilitan Kepala = MAXIMUM 60cm
-Ukuran Bawah Dagu Ke Atas Kepala = 28cm
-Ukuran Depan Ke Belakang = 25cm
-Ukuran Lebar Telinga Ke Telinga = 19cm
Iron Man Mark 3 Standard Color
Custom Paint "Harimau Malaya" Version
Iron Man Mark 3 Undercoat Color Sahaja
*Tempahan Akan Siap Dalam 1~2 Minggu, Kalau Tak Banyak Tempahan Dalam Seminggu Dah Siap..
*Lampu LED Untuk Mata Dan Span Dalam Helmet TIDAK DISEDIAKAN Untuk Mengurangkan Kos Pembuatan (lebih jimat jika DIY sendiri)
*Projek helmet selain daripada Helmet Iron Man akan dipertimbangkan mengikut permintaan pelanggan.
Dari segi kualiti material,sy ikut standard apa yg biasa orang luar buat,sebab sy buat berpandukan dari forum RPF..mana2 pembuatan mesti guna fiberglass,sebab ringan dan tahan..
Cuma yg menjadikan helmet tu mahal dari sy kerana helmet tu dibeli di luar negara dan dijual disini..cara pembuatan helmet dan material sama..so penjual terpaksa tambah harga kos penghantaran ke Malaysia ke atas nilai helmet..harga helmet akan menjadi RM1400-RM2100..(harga helmet di US dari US$100-US$250)
Kat Malaysia ni,selain sy ada jugak orang lain jual..harga dalam RM500-RM700..cuma yg membezakan harga helmet adalah kos harga barang pembuatan,masa yg diperlukan untuk menyiapkan sesuatu helmet dan kekemasan..
Saya boleh letak harga murah sebab bahan pembuatan (seperti silicone,fiberglass,resin,gelcoat) sy beli dari supplier dengan kuantiti yg banyak,so kos pembuatan sy dapat dikurangkan,dan mengurangkan harga nilai helmet..