To Sell Thread closed!

CG Sponsors




jomie

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Sep 24, 2008
Messages
6,845
Reaction score
613
Points
111
thread closed!
 
Last edited:
Sponsored Post

12daily_pro

Active+ Member
Joined
Dec 11, 2005
Messages
3,705
Reaction score
31
Points
30
salam to all member.. :D

supplier datang lagi..wahahahaha..

bisnes baru untuk korang..Brooch kartun, rase nak GIGIT... :))

kalu korang biase p downtown atau uptown, memang biase la jumpe bende cinonet ni..berape dorang jual?...mahal kan?...RM 2 keatas untuk sebijik..kan?..tapi org tetap berebut..skang, takyah sewa tapak downtown, kawan2 pun boleh jual jugak kat ofis..hehehe

sesuai untuk yang nak bisnes kat ofis..
bapak2 ibu2 semua yang ada disini..ekeke
cik kak, cik adik..jual kat member2..gerenti masyukk..

ok skang deal harga :)paid

sebijik brooch 0.80sen je aku jual kalu just nak amik 100 bijik..minimum korang kene amik 100 bijik (random la korang dapat bentuk mane, takkan la aku nak kelas2kan, bengkak mata oit..ekeke
CONTOH : korang bleh jual semula RM5 untuk 4 bijik (RM1.25 sebijik) korang untung ??..RM 0.45 sen la sebijik..berjaya jual semua (100 X 1.25 = RM 125)..jadi untuk sambil main2 kat ofis = untung RM 45 hinggit..itu kalu korang jual mcam idea yang aku bg contoh tu...tapi kalu korang jual 1.50 atau 1.80 atau rm 2 sebijik..korang kire la korang untung berape...masyukk

nak untung banyak?.. :)cgrock

beli 200 bijik = sebijik jadi 0.70sen
beli 300 bijik = sebijik jadi 0.60 sen
beli 400 bijik dan ke atas = sebijik jadi 0.50sen

ini contoh gambar brooch kartun tu..



jadi, ape tunggu lagi?...selagi ade bisnes, bedal aje..ngahahahaha :))

call/sms jomie 0172942558

lokasi brg (shah alam)

nak pos?..bergantung kepada berapa bijik korang nak beli..

trimas :">
bro - klau aku amik 3000 pcs bape rege special nie ? stok bila leh dapat ?
 

Anonymous89

Super Active Member
ForexMart Fans
Joined
Apr 28, 2009
Messages
5,408
Reaction score
28
Points
80
wa rse cam nak geget :)) :))
 

zuewi

Active+ Member
Joined
Oct 27, 2009
Messages
3,064
Reaction score
3
Points
25
memang macam nak gigit..hahahha...
 

ameant

Super Active Member
Joined
Mar 27, 2007
Messages
6,332
Reaction score
143
Points
73
kalau nak ambik 100 n post... brapa total cost tt ?
 

jomie

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Sep 24, 2008
Messages
6,845
Reaction score
613
Points
111
Salam...STOK ADA BERIBU RIBU LEMON...SILA BAGITAU 2 HARI SEBELUM AMBIK STOK...KALU NAK ORDER BERIBU-RIBU, KENE BANK IN SEPARUH DARI JUMLAH HARGA...CALL/SMS 0172942558..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register