BTC USD 82,963.1 Gold USD 4,194.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell -thrade close/berpindah-

4 ITEM FREE

1. SCREEN PROTECTION PRO SUPER CLEAR (PSST GAMBAR X DPT TANGKAP SEBAB CLEAR SANGAT..:)):))

2. CASING BACK PROTECTION

picture hosting

3. Diamond dust ( tuk tutup lubang earphone supaya tak masyuk debu :D ) - TERHAD!!

upload picture

4. USB dust ( tuk tutup lubang USB/tempat charge)-TERHAD!

image hosting

KESEMUA ITEM FREE AKAN MEMBUAT PHONE ANDA NMPAK LAWA DAN MAHAL!!

tHX!

sIFU :)paid

4 ITEM FREE

1. SCREEN PROTECTION PRO SUPER CLEAR (PSST GAMBAR X DPT TANGKAP SEBAB CLEAR SANGAT..:)):))

2. CASING BACK PROTECTION

picture hosting

3. Diamond dust ( tuk tutup lubang earphone supaya tak masyuk debu :D ) - TERHAD!!

upload picture

4. USB dust ( tuk tutup lubang USB/tempat charge)-TERHAD!

image hosting

KESEMUA ITEM FREE AKAN MEMBUAT PHONE ANDA NMPAK LAWA DAN MAHAL!!

tHX!

sIFU :)paid

salam tuan free gift nie ada jual tak berminat la pm price blh

Maaf...just gift phone jer..:D

thx!

Sifu :)paid

Salam..Insyallah..esok2..saya akan post 1 gambar FREE ITEM lagi..maksudnya ada 5 item FREE!! :o:o:o:o:o..tapi 3 dari item tu TERHAD..bilangan tak banyak..kira bernasib baik saper2 yg beli dan dapat awal...

Thx!

alamak da kna angkat ka ?
melepas aq
hehe

Sok siang saya call kalau ble...kalau tak bzy2..:D:D ...skg phone jenis cam ni bukan laris lagi..tapi sangat laris, saya tak dpat simpan stock lama kat tangan..:D:D terpaksa guna 2 supplier tuk tampung permintaan...cuma yg tak beznya..2 supplier ni tak sama model phone :((:((:(( ...harga pun beza banyak :((:((..tak pasal2 saya gi kat china terus, beli sendiri :D:D:D..tapi kat sana bukan jer dapat beli apa yg nak tapi ada bahayanya... silap2 dgn ako2 kena jual plak sbb tak pandai cakap cina dan BI, kalau pandai BI pun rojak sabal adalah :eek::eek::eek::">:">

Sok siang saya call kalau ble...kalau tak bzy2..:D:D ...skg phone jenis cam ni bukan laris lagi..tapi sangat laris, saya tak dpat simpan stock lama kat tangan..:D:D terpaksa guna 2 supplier tuk tampung permintaan...cuma yg tak beznya..2 supplier ni tak sama model phone :((:((:(( ...harga pun beza banyak :((:((..tak pasal2 saya gi kat china terus, beli sendiri :D:D:D..tapi kat sana bukan jer dapat beli apa yg nak tapi ada bahayanya... silap2 dgn ako2 kena jual plak sbb tak pandai cakap cina dan BI, kalau pandai BI pun rojak sabal adalah :eek::eek::eek::">:">

kol jer
nak angkat direct dri china ke bro ?
lw direct ble la bgi best price kat aq kn ?
hahaha
kta cite kat pm je la
:D:D:D:D

kol jer
nak angkat direct dri china ke bro ?
lw direct ble la bgi best price kat aq kn ?
hahaha
kta cite kat pm je la
:D:D:D:D

takdernya nak pi china tu..:))
tak per nanti saya call lau free2..

p/s: saper angkat skg note 3 ni free 5 item include...TQ! :)paid

Back
Log in Register