The ea VQ daily

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.17447
USD / JPY
106.052
GBP / USD
1.30860
USD / CHF
0.91548
USD / CAD
1.33334
EUR / JPY
124.556
AUD / USD
0.7174

CG Sponsors




moneydream

Fun Poster
Joined
Nov 16, 2008
Messages
346
Reaction score
35
Points
20
aik...cane korng bole run ea nih plk?...aisey pg td gj ade 1 signal sell...tp x open pn...huhuhu indi tuh korng tuka name x?...sbb name asal VQ daily....yg br VQ_daily...ade effect x?...hihi indi nih utk tf daily jerk...heheh tf kecik den blom try lg...1 ari 100 pips jerk den tekan...hehehe :">:">anyway meh kite carik setting....
Indi tu kena tukar nama jadi VQ_Daily. Sorry bro sebab masa saya download dr 4shared indi tu pun nama VQ_Daily, bukan VQ Daily. :">

Cuba guna TradeAtClosedBar false tengok. Saya pun hairan kat backtest dia buka post tapi kat real dia tidak buka post walaupun signal sudah sampai. Saya akan monitor lagi.
 
Sponsored Post

rockstar

Active+ Member
Joined
Jan 7, 2007
Messages
4,814
Reaction score
33
Points
30
alrite...aku dh ubah setting...1 acc tradeatclose true 1 lg false..lg 1 ngek...sl tuh mmg 60 jerk ke?...aku run backtest masih pki sl 60 la...hehe:">
 

moneydream

Fun Poster
Joined
Nov 16, 2008
Messages
346
Reaction score
35
Points
20
alrite...aku dh ubah setting...1 acc tradeatclose true 1 lg false..lg 1 ngek...sl tuh mmg 60 jerk ke?...aku run backtest masih pki sl 60 la...hehe:">
SL tu boleh tukar ikut taste. Saya belum buat sebarang optimization utk EA ni jadi SL ini saya pun tak tau sesuai kah tidak.
 

putriely

Fun Poster
Joined
Feb 23, 2008
Messages
419
Reaction score
4
Points
15
Berbading dgn indi ni..apa pendapat tuan tanah or moneydream utk dijadikan ea..ni cuma period 15..kalo tukar period 17 lg smooth whipsaw dia.



Cuba compare indi ni dgn VQ..aku letak dua2 kat chart for judgement dr korang...

Kalo korang agree aku up kat sini indi ni for ea development..
 
Last edited:

unichem

Fun Poster
Joined
Jun 4, 2008
Messages
258
Reaction score
0
Points
10
sama jer indi tu,cuma setting jer yg lain..tapi setting tu banyak false signal..
 

RMteam

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 20, 2006
Messages
19,577
Reaction score
88
Points
125
kena masuk operation room ni hehehe
papa pun aku akan follow perkembangan EA ni hehehe
 

rockstar

Active+ Member
Joined
Jan 7, 2007
Messages
4,814
Reaction score
33
Points
30
pd pendapat aku la kn...hehe vq nih x sesuai la utk layan tf kecik...bnyk sgt false signal..bahye oooo.....#:-S...ari ni punye signal dh terlepas...kite tunggu biler lg signal kuar....:-?:-?
 

rockstar

Active+ Member
Joined
Jan 7, 2007
Messages
4,814
Reaction score
33
Points
30
kena masuk operation room ni hehehe
papa pun aku akan follow perkembangan EA ni hehehe
alamak...alo otai..kasi la sket teknik2 power ekau tuh...hehehe kasi mantap sket ea nih...
 

MzJb

Active Member
Joined
Mar 9, 2008
Messages
1,004
Reaction score
14
Points
25
dh sedut.... TT cam mana nak guna... newbie nk blaja...
 

rockstar

Active+ Member
Joined
Jan 7, 2007
Messages
4,814
Reaction score
33
Points
30
kire aku tt no 2 la...tuan punye ea moneydream...hehe...setup sume kt 1 page...tgh mengupgrade...hehehe meh la sesame mengoptimizekn ea nih....:">:">
 
Sponsored Post
Top
Log in Register