BTC USD 31,515.4 Gold USD 1,782.99
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell The All New Rx-Water® water filter

armanm

Freshie
Joined
Feb 3, 2008
Messages
46
Reaction score
0
Points
6
Sedarkah anda bahawa air masak yang anda minum mengandungi radikal bebas yang membahayakan kesihatan di samping kuman, bakteria dan bahan kimia yang sukar dibuang dengan hanya mendidih air?

Tahukah anda bahawa buah-buahan, sayur-sayuran, makanan mentah harian anda disaluti bahan kimia merbahaya yang kekal walaupun dicuci dan dibilas?

Sanggupkah anda mengorbankan kesihatan diri anda dan mereka yang tersayang?

Kini, dengan The All New Rx-Water®, anda tidak lagi perlu khuatir dan risau.Insya ALLAH.

The All New Rx-Water® menggabungkan 2 teknologi terkini sistem air dalam rumah yang memberikan kelebihan 2 fungsi dalam 1 mesin mudah pasang.

The All New Rx-Water® bukan sahaja menapis air minuman dan menghasilkan air berkhasiat, tetapi ia juga mampu mengeluarkan air padat ozon untuk membasmi kuman, bakteria, bahan kimia dan bau dalam penyediaan makanan dan kegunaan harian.

Nilai tambah baru yang terdapat pada Sistem terbaharu 'The All-New RxWater' ini adalah:


1)Agen Bio-Aktif Bamboo-Qun yang pertama seumpamanya di Dunia dan dipatenkan oleh Worldwellness Network - Ia diadaptasikan dari teknologi zaman Dinasti Ming pada tahun 1486 yang menyimpan air yang diambil dari perigi Diraja dan disimpan di dalam Buluh khas. Zat bio-aktif Buluh adalah 10 kali ganda lebih kuat dari Arang kayu atau Arang Tempurung. Air yang tersimpan ini menjadi begitu bersih & selamat kerana agen bio-aktif Bamboo-Qun ini 'hidup dengan memakan bakteria'. Di samping ianya memberi rasa sedap dan Tenaga FIR semulajadi kepada Air

2)Biominex Beads pula mengion & mengalkali Air dan menghasilkan pH air dari 8 ke 8.5 di samping Activated Carbon yang menyerap bau-bauan, warna & bahan toksik seperti Klorin

3)Teknologi Crystal Ball mewujudkan Pemindahan Tenaga & pengaktifan penyembuhan semulajadi ( ia sama seperti batu-batuan kristal mahal yang dijual di kedai2 kristal yang mempunyai nilai Terapeutik)


4) Rx-Ozone: The All New Rx-Water bukan sahaja menapis air minuman dan menghasilkan air berkhasiat, tetapi ia juga mampu mengeluarkan air padat Ozon untuk membasmi kuman, bakteria, bahan kimia & bau dalam penyediaan makanan dan kegunaan harian. One Touch Technology pada Plat elektronik menggunakan kuasa rendah untuk menghasilkan Ozon pada konsentrasi 0.125-0.255 ppm untuk digabungkan bersama RxWater. Ia merupakan Food Detoxifier & Sterilizer yang hebat . Antara fungsi-fungsi Rx-Ozone ini ialah:

* Air padat Ozon bertindak 3000X lebih kuat dari Klorin (tanpa bahaya seperti Klorin)

* Menghilangkan kotoran, bahan kimia, racun, bakteria & Virus. Ia bertindak sebagai sterilizer yang kuat tetapi selamat

*Menghilangkan bau, bahan pengawet, RACUN KULAT & RACUN SERANGGA pada Sayur-sayuran, buah-buahan dan makanan2 lain (dengan merendamnya ke dalam air padat Ozon). Racun pada Sayur-sayuran & Buah-buahan adalah antara penyumbang utama pada pelbagai jenis Kanser (lihat keratan akhbar di atas).


* Mengekalkan kesegaran makanan

* Menghilangkan bau hanyir pada ikan (terutama ikan air tawar) dan makanan2 laut lain. Membuang bahan antibiotik & Hormon pada daging Ayam & daging Lembu/Kambing dengan merendamnya. Bahan Antibiotik yang disuntik pada haiwan ternakan ini memberi kesan negatif pada kandungan ibu2 yang hamil & kanak2 seperti kecacatan, merosakkan fungsi otak, masalah genetik dll


* Menghilangkan bau-bau yang melekat pada tangan seperti bau Durian, bawang putih, belacan dll dengan hanya membasuhnya dalam 1 minit sahaja tanpa menggunakan sabun


* Menghilangkan bau yang tak sedap pada mulut (bau petai, Jering, Durian, bau tar rokok dll) dengan berkumur-kumur dengannya dan bau badan yang kuat dengan menyapu bahagian tubuh dengan air Rx-Ozone


*Pensteril botol bayi (jangan lagi basuh botol bayi dengan air mendidih, kononnya untuk bunuh kuman, sebaliknya kita membebaskan bahan Biosphine A,sejenis komponen petroleum dari bahan botol tadi yang berbahaya pada Bayi untuk jangka panjang), mensteril peralatan dapur, gigi palsu, contact lense, berus gigi, sudu, senduk & garfu, sinki, mainan kanak-kanak, lantai, akuarium, tub mandi, sesuai digunakan di Spa, menghilangkan bau 'hancing' pada lantai bilik air dengan hanya satu siraman sahaja tanpa perlu disental selain boleh diguna untuk merendam pakaian bagi menghilangkan bau hapak & kotoran pada pakaian (malah lebih hebat dari menggunakan peluntur seperti Clorox dll tanpa apa2 kesan kimia yang 'tajam' pada kulit kita dari bahan Klorin konsentrasi tinggi). Air Rx-Ozon juga boleh digunakan untuk perawatan muka yang berjerawat, berjeragat, menyembuhkan kudis, luka, jangkitan kulat pada kulit seperti panau, atheletes foot, kurap dll selain bagus untuk digunakan untuk berkumur-kumur bagi menyembuhkan sakit tekak, bisa2 dari luka2 dalam mulut dll.

Berapakah harga 'The All-New Rx-Water' 2 dalam 1 ini? Jawapannya ialah jauh lebih murah dari kombinasi keduanya iaitu hanya RM2880 sahaja (member price) jika tidak, anda boleh membelinya dengan harga Runcit iaitu RM3280)..

*Jika Trade-In Rx-Water Filter lama (masih berfungsi), nilai rebet untuk trade-in ialah RM600. Untuk jenama2 lain nilai rebetnya ialah RM500.

Ada juga skim bayaran mudah Ansuran 0% interest (dari harga Member, bukan harga Runcit)
6X atau 12X Ansuran dengan Kad Kredit dari Bank2 Tempatan :

Skim Pembayaran Kad Kredit Ansuran (0 % Ezy-Payment) - Diproses melalui HQ (Pemegang Kad harus hadir ke HQ):

* Maybank - 6 bulan & 12 Bulan
* Ambank - 6, 12 & 24 bulan
* Public Bank - 6 & 12 bulan
* CIMB Bank - 6 & 12 bulan
* Hong Leong Bank - 6 & 12 bulan
* HSBC & MBF) - 6 & 12 bulan

Pelan Pembiayaan 0% Rx-Water - Diproses Melalui Pengisian Borang sahaja (Pemegang kad tak perlu hadir ke HQ)

* Hong Leong Bank - 6 & 12 Bulan
* AmBank - 6 & 12 Bulan
* Public Bank - 6 & 12 Bulan
* Maybank - 6 bulan
* Bank Islam - 12 & 24 Bulan

Hubungi kami untuk maklumat lanjut mengenai produk terhebat ini!

Rozaina [B](019-4712401)[/B]
Arman (019-8274379)
“Jika anda fikir kesihatan itu mahal, cubalah kesakitan”
 
Sponsored Post

armanm

Freshie
Joined
Feb 3, 2008
Messages
46
Reaction score
0
Points
6
AIR ADALAH ASAS KEHIDUPAN
LEBIH BAIK AIR YANG DIAMBIL, LEBIH CEMERLANG PENGGUNANYA.

Sehingga kini Rx-water telah mempunyai banyak testimoni dan sebahagiannya telah direkodkan sama ada dalam bentuk bertulis (Testimonial book) atau secara visual/rakaman (gambar dan cd). Berbanding produk water filter lain, Pengubah Aura Rx-water diperkenalkan atas konsep ingin berkongsi keistimewaan Rx-water dengan masyarakat bukan atas dasar komersil. Sehingga kini diketahui hanya Rx-water sahaja Sistem Terapi Air yang diperkenalkan selepas penciptanya Dr Noordin Darus sembuh daripada penyakit kronik berbanding dengan water filter lain yang dihasilkan atas tujuan komersil.

Dr Noordin semasa sedang mengidap kanser darah (Lymphoma)

Orang yang sihat mempunyai berbagai impian, mereka yang sakit hanya ada 1 impian, SIHAT…Setelah sembuh berhasrat untuk memulihkan sehingga sejuta orang lain melalui sistem Pengubah Aura Rx-water.
Testimoni lain:Zulkifli Abd Hamid, Melaka. Kencing Manis.
“Mengidap kencing manis selama 15 tahun. Kira-kira 3 tahun lalu,mengambil suntikan insulin setiap hari. Doktor bercadang untuk membuang paras lutut kaki saya. Selepas minum beberapa gelas Rx-water, keesokan paginya kaki saya mengecut dan operasi ditangguhkan. Selepas 5 bulan menggunakan Rx-water dan Rx-Tra, kesihatan saya semakin baik”


Alias Haji Saleh, Sekinchan Selangor
6 tahun menderita sakit kulit yang sangat teruk, bermacam rawatan dijalankan namun tiada tanda akan sembuh. Paling menyedihkan dan menyakitkan adalah ketika hendak membuka pakaian di mana kulit akan tersiat bersama baju kerana nanah dan darah terlekat pada baju, Setelah mendapat bantuan Rx-water dan Rx-Tra dari seorang professor, penyakit semakin sembuh, luka semakin kering dan kini telah boleh bersekolah dengan selesa”
Selepas menggunakan Rx-water

Norhafizah, bersama Dr Noordin Darus


Telah boleh berpakaian tanpa rasa sakit
Malah telah boleh bersekolah kembali
Philip Hamzah, Terengganu. Lumpuh, Kurang Upaya Akibat Kemalangan.
“Saya bertugas di pelantar minyak dan berulang alik dengan helikopter. Pada 14 April 2005 terjadi kemalangan helikopter. Saya dan kawan-kawan terpaksa terjun setingi 7 tingkat bangunan. Dua bulan selepas kemalangan, saya tidak dapat bergerak selama 6 bulan. Setelah minum Rx-water dan Rx-Tra selama sebulan, saya telah boleh mengangkat dan menyilangkan tangan. Sebulan berikutnya, mula boleh mengiringkan badan dan bangun sendiri tanpa bantuan”
Hj. Abd Kadir Che Mat,, Yala Thailand. Kurang Upaya/Lumpuh.

Mohd Hairul Miran, Kuala Lumpur. Penglihatan terjejas (buta) akibat percikan bahan kimia caustic soda
Saya menderita buta selam 3 tahun” akibat terkena semburan caustic soda semasa bertugas, Doktor mengesahkan yang saya buta kekal, bila dapat tahu keadaan saya seteruk ini saya amat kecewa dan hampir membunuh diri akibat tertekan. Setelah ibu saya membeli Rx-water dan Rx-Tra, alangkah terkejutnya saya kerana dalam masa 6 bulan penglihatan saya semakin pulih, syukur”
Mohd Muzmin Nordin, Sg. Petani Kedah. Kanser Tulang Peha.
Saya disahkan mengidap kanser tulang. Pembedahan pada Sept 2004, di Hospital USM Kelantan tetapi sakit semula selepas 2 bulan. Di Hospital Pulau Pinang, tempoh hayat saya disahkan selama 3 bulan sahaja. Terpaksa mengunakan steroid dan ia memberi kesan sampingan yang teruk. Pada Mei 2005 saya mula menggunakan Rx-water dan Rx-Tra, kesan positif pada awal adalah penglihatan semakin pulih dan pengurangan steroid dan kesakitan juga berkurangan. Pada Jun 2005, disahkan oleh pakar di HUSM sembuh 80% dari kanser.”
Ibrahim Bin Saud, Yala Thailand. Kurang Upaya/Lumpuh.
Sebelah kiri badan lumpuh dan tidak dapat bergerak selama 2 tahun. Bermacam-macam perubatan telah dicuba tetapi tidak berkesan. Selepas 45 hari minum Rx-water dan Rx-Tra, tangan dan kaki bertenaga sedikit demi sedikit sehingga boleh angkat sendiri. Saya juga guna bersama garam dan sapukan pada sebelah badan yang sakit dan mandi tanpa bilasan dan biar ia kering dengan sendirinya. Sekarang saya boleh berjalan dengan tongkat.”
Testimoni lain seperti yang terdapat di dalam buku Testimonial Book
Aids
Alergi
Angin ahmar
Artritis
Batu karang
Batuk
Berat badan
Bronkitis
Buang angin
Buasir
Darah tinggi
Demam campak
Ekzema
Epilepsi
Fibroid
Gastrik
Gout
Haid
Jerawat
Kanser
Kayap
Keguguran rambut
Kencing manis
Kolesterol
Lelah / Asma
Leukemia
Lumpuh
Merokok
Migrain
Parut
Pasang surut
Pedih hati
Penyakit kulit
Penyakit Parkinson
Prostat
Radang tonsil
Resdung
Sakit jantung
Sakit perut
Sakit pinggang
Sakit tekak
Selesema
Sembelit
Sendawa
SLE
Strok
Tiroid
Ulser


TANDA-TANDA AWAL KANSER


1.
Kanser pangkal rahim - sebarang lelehan atau pendarahan yg luarbiasa, sakit selepas bersenggama dan turun berat badan.

2.
Kanser payudara - bengkak atau gumpalan di buah dada, keluar cairan berdarah dari puting, pembesaran kelenjar di ketiak, kedutan pada kulit di buah dada.

3.
Kanser usus besar - perubahan tabiat membuang air, hilang berat badan, sakit dalam perut dan usus, berlaku pendarahan semasa membuang air.

4.
Kanser paru-paru - batuk kuat berterusan, batuk berdarah, nafas termengah-mengah, sakit dada dan hilang berat badan.

5.
Kanser perut - hilang berat badan, muntah berdarah, sistem pencernaan yg tidak teratur, cepat kenyang walaupun makan sedikit.

6.
Kanser limpa - sakit di bahagian abdomen, hilang selera makan, turun berat badan, kulit dan mata menjadi kuning dan bahagian abdomen membengkak.

7.
Kanser ovari - haid tidak teratur, tumbuhan keras di bahagian abdomen, sakit semasa bersenggama, ketumbuhan bulu rambut yg melampau, suara menjadi lebih mendalam.

8.
Kanser otak - sakit kepala, muntah-muntah, gangguan penglihatan, lemah atau lumpuh, pening/pitam, pelupa, perubahan personaliti.

9.
Kanser prostat - sukar dan sakit semasa kencing yang berpanjangan.

10.
Kanser darah (leukimia) -letih, pucat, mudah lebam dan mudah mendapat jangkitan (infection).

11.
Kanser tekak - suara garau/serak, ada ketumbuhan di tekak, sukar menelan dan kelenjar membengkak di leher.
10 PENYEBAB UTAMA KANSER

Pencemaran air dan udara
Makanan
Tembakau
Alkohol
Radiasi
Pengambilan ubat
Sinaran cahaya matahari
Pekerjaan
Perokok yang tidak aktif
Keturunan


TERAPI AIR RX-WATER


Untuk mendapatkan kesan penggunaan Rx-water yang maksimum, kaedah berikut disarankan oleh Dr Noordin :
Pagi Minum dengan air liur basi dalaman (bangun pagi) sebelum memberus gigi (0.5 liter Rx-water dengan 10 titis Rx-Tra)
Sebelum tengahari Rx-salt (secalit jari manis) dengan 0.5 liter Rx-water
Tengahari Rx-salt (secalit jari manis) dengan 0.5 liter Rx-water
Petang Rx-salt (secalit jari manis) dengan 0.5 liter Rx-water
Malam Rx-salt (secalit jari manis) dengan 0.5 liter Rx-water dan 10 titis Rx-TraRAWATAN AIR

Persatuan perubatan di Jepun telah menemui kaedah rawatan air sebagai penyembuh kepada beberapa jenis penyakit seperti sakit kepala, sakit-sakit badan, sistem jantung, lenguh sendi, degupan jantung yang cepat, sawan ****, kegemukan, bronchitis, asma, batuk kering, meningitis, sakit buah pinggang, gastrik dan muntah-muntah, cirit-birit, buasir, kencing manis, sembelit, penyakit-penyakit mata, kanser rahim dan haid yang tidak teratur serta penyakit-penyakit hidung dan kerongkong.

Kaedah Rawatan Am:

1.
Minum 4 gelas air (setiap gelas 160 ml) setiap pagi selepas bangun tidur dan sebelum memberus gigi.

2.
Berus gigi, bersihkan mulut dan jangan minum sebarang minuman selama 45 minit.

3.
Selepas 45 minit, anda boleh makan dan minum seperti biasa.

4.
Selepas 15 minit bersarapan, makan tengah hari dan makan malam, jangan minum sebarang minuman selama 2 jam.

5.
Bagi warga tua, individu yang sakit dan individu yang tidak berupaya untuk minum 4 gelas air pada permulaan, mulakan dengan sedikit demi sedikit dan perlahan-lahan tingkatkan sehingga 4 gelas sehari.

6.
Kaedah rawatan di atas akan menyembuhkan penyakit dan membolehkan anda menikmati kehidupan yang sihat.
Berikut ialah anggaran jangka masa rawatan ini menyembuhkan penyakit:

1.
Tekanan darah tinggi 30 hari

2.
Gastrik 10 hari

3.
Kencing manis 30 hari

4.
Sembelit 10 hari

5.
Kanser 180 hari

6.
TB (batuk kering) 90 hariPesakit lenguh sendi perlu mengikut kaedah rawatan ini selama 3 hari untuk minggu pertama dan diikuti dengan setiap hari untuk minggu berikutnya. Kaedah ini agak sukar untuk diamalkan berbanding kaedah penggunaan Rx-water yang disarankan.

Kaedah rawatan ini tidak mempunyai kesan sampingan. Walau bagaimana pun, pada permulaan rawatan anda mungkin kerap membuang air kecil atau beberapa kesan penyembuhan lain.
 

armanm

Freshie
Joined
Feb 3, 2008
Messages
46
Reaction score
0
Points
6
testimonial.html
 
Sponsored Post

CG Sponsors
Top
Log in Register