BTC USD 63,847.5 Gold USD 1,773.56
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ternakan Cacing Kompos

Sponsored Post

mrkuriang

Junior Member
Joined
Jul 30, 2006
Messages
59
Reaction score
0
Points
6
Salam Semua....

Ni ada peluang bagi sesiapa yang berminat dengan sistem pawah untuk pernternakan cacing.. area parit raja batu pahat.... keutamaan kepada member2 yang berhampiran..... boleh email saya di [email protected]..
 

monimona

Fun Poster
Joined
May 17, 2008
Messages
494
Reaction score
18
Points
15
salam semua,

bekas toyogo nih brapa RM korang beli yek?.. aku tanya kat area sini utk 6 drawer tu RM90 satu. peh.. leh tahan gak rega dia.

Hari tu dekat Giant ada 5 drawer 47cm x 38cm x 22cm. Harga mula2 RM89.99, lepas tu tak laku RM59.99. Kilang jual 1 RM68 lepas 2 minggu harga minyak naik. Muat utk 15kg medium.

Skrg ni dkt Carrefour ada 5 drawer 2 kaki x 2kaki x 12 inci(T). Masa sale RM129. Skrg RM158. Muat medium utk 30kg. Harga kilang blm check lagi.
 

hamdiz

Fun Poster
Joined
Jun 28, 2008
Messages
116
Reaction score
1
Points
15
... :)

Hari tu dekat Giant ada 5 drawer 47cm x 38cm x 22cm. Harga mula2 RM89.99, lepas tu tak laku RM59.99. Kilang jual 1 RM68 lepas 2 minggu harga minyak naik. Muat utk 15kg medium.

Skrg ni dkt Carrefour ada 5 drawer 2 kaki x 2kaki x 12 inci(T). Masa sale RM129. Skrg RM158. Muat medium utk 30kg. Harga kilang blm check lagi.

Eeemm..1 'analisa' yg menarik... :D
 

monimona

Fun Poster
Joined
May 17, 2008
Messages
494
Reaction score
18
Points
15
Eeemm..1 'analisa' yg menarik... :D

Tambahan lagii... stok 5 drawer kat Giant sebelum harga minyak naik. Harga kilang sebelum harga minyak naik cuma RM55 tapi Giant jual RM89.99 masa sale... Klu nak jimat saya cadangkan beli secara beramai2 dr kilang. Jimat.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register