BTC USD 85,851.0 Gold USD 4,315.67
Time now: Jun 1, 12:00 AM

TERJah.....Program Kutu Tawoon

Salam Warga CG...

nak bertanya kepada sesiapa yang pernah mendengar program Tawoon yang sedang tumbuh sekarang ini...Rakan saya telah mempelawa saya untuk mengikuti program ini seminggu yang lepas..

Program Taawon ini sama seperti program kutu yang lain iaitu dengan mengunakan wang pos.. Apa yang saya difahamkan ia mempunyai satu program di mana kita akan dapat mengetahui senarai siapa d/line kita kerana ia mempunyai website sendiri dan sesiapa pun tak boleh tipu la.. ( ini pendapat dorang la..)

Saya juga difahamkan program ni hanya untuk orang muslim. Ini kerana nak majukan orang islam ..tapi boleh berkembang ke kalau ada kekangan macam ni yee ??

Program ni di wujudkan di Johor oleh oleh tiga orang Melayu iaitu EN. Khairosafri ...EN. Mohd Arif dan En. Amran..mereka ni bekerja sebagai pensyarah dan guru...

So dalam rekod CG individu nie pernah ader rekod TAK PASAL 3 orang nie ye..kot2 pernah ader rekod tak baik ke...atau warga CG dari Johor mengenali mereka..

harap ada yang tahu program nie..

salam...nembies hanya bg pandangan..:)

sebelum join apa2 biz,skim ker apa2...fahami konsep biz tu..

Plan A kena cari org terus dpt income,tak perlu tggu dr plan B.

yg menunggu tu ada lah dr plan B,
keuntungan plan B datangnya dr kemasukkan ahli baru.
pembayaran dilakukan setelah ada kemasukkan ahli baru.
tiada ahli baru masuk,tiada lah pembayaran...simple:)paid

Pembayaran plan B tidak bole menjanjikan hari,bulan dan tahun..
smua bergantung dr kemasukkan ahli baru..

ok...selamat beramal :D
 
Salam...

Bukan ke dalam Metro hari ni ada menyatakan Program Kutu Taawoon ni kena serbu by SSM kat Johor Bharu dan disiasat di bawah Akta Larangan Kumpulan Wang Kutu kelmarin.

Cuba cari surat khabar Metro hari ini...

Selamat Beramal la..
 
Btl2. Metro Hari ni muka surat 35A (ruangan SETEMPAT). SSM serbu kat opis di JB
 
Sampai ke Arini aku still x phm lagi....
 
hari tu aku didatangi oleh sorang brother, cuba pomot program taawon ni kat aku. Beliau cakap, ramai dah orang join sbb ia berasaskan ikhlas dan nak membantu. Dia ckp lg, ramai gak orang2 pondok yang dah join. (fakta ini beliau yg sebut, aku takleh nak memberi kepastian benar atau sekadar untuk mengumpan)

Aku terfikir tang mana ikhasnya tu? Bagi aku yang pastinya semua orang join sebab nak pulangan tu.
 
kena serbu ke..x tau..kn cari info ni...
 
jangan la dok terpedaya benda haram ni,ni skim cpt kaye la

takkan ko tak tau main kutu mcm mana,ni jauh beza ngan konsep main kutu,tapi sebiji konsep piramid
 
Back
Top
Log in Register