Teringin... tapi.....??

CG Sponsors




BlackPepper

Active+ Member
Joined
Oct 26, 2009
Messages
4,906
Reaction score
50
Points
30
Salam,

Tertarik dgn hot topic kt radio pg ni.... Nk try tanya kaum kerabat kt sini pulak...

Pernahkah anda teringin sgt pd sesuatu.. tapi.. xdpt atau xmungkin dpt atau dah dpt...??

xdpt??.. mmg kompem xdpt la.. berangan2 je la bole..:(:(
xmungkin dpt??.. xpasti sama ada bole dpt @ tidak:-?:-?
dah dpt??.. tercapai suda..:D:D

Kalo bole share.. meh share skit apa yg uols teringin sgt tu..:-?:-?


sebagai cth:

dulu den teringin sgt nk jumpa somebdy kt cg ni...mula2 terpk xmungkin dpt.. tp.. alhamdullilah dpt gak jumpa..:D:D

 
Sponsored Post

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,183
Reaction score
1,041
Points
1,101
jumpa notty la tu..haha..
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,183
Reaction score
1,041
Points
1,101
den teringin nak belikan mak umah baru..tp lum tercapai lg.......harap tercapai sbelum den kawin..
 

LoBye

Active Member
Joined
Sep 14, 2008
Messages
2,406
Reaction score
2
Points
25
aku teringin nak nikah lagik satu..tp blom tercapai..kurang kemampuan (?)keberanian...hehehehe..
 

roBUST

Banned
Joined
Oct 13, 2008
Messages
12,406
Reaction score
136
Points
123
aku..ape yg aku tak dapat lagi.oh ya,superbike...lagi 2thn.after habis bayor motor lagenda sekarang,mau beli superbike..bkn cita2 tp akn ku usaha kn :D
 

geniusneuro

Banned
Joined
Nov 1, 2008
Messages
19,775
Reaction score
7
Points
115
dulu teringin nak beli fon baru sebab fon da rosak...

alhamdulillah dapat da...
 

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
692
Points
161
aku ada misteri dalam memenuhi kehendak sendiri
contoh:

dulu2 aku memang teringin sangat nak pakai htc devices
so aku pon bajet2 la ujung2 bulan
tp last2 aku tak beli pon henpon tu
benda ni dah terjadi 2 kali

pasal keta lak
aku memang dah target dah nak beli keta nie
tp last tak beli pon
keta lain jugak aku angkat

aku masih simpan lagi list benda2 yg kena beli/shopping
last2 haram
 

tebbaloi

Legendary Member
Joined
Mar 4, 2009
Messages
13,457
Reaction score
444
Points
131
teringin nak beli sebijik umah kat kota warisan.. :"> :">
 
Sponsored Post
Top
Log in Register