To Sell TERBARU.Bio-Rest.Aromaterapi RAWATAN RESDUNG.Berkesan.

CG Sponsors




jay_786

Fun Poster
Joined
Jan 24, 2010
Messages
542
Reaction score
0
Points
10
AMER ENTERPRISE (001758130-M)
No 78 Kedai IKS Jalan Au 3/1 Ampang Ulu Klang 54200, K.Lumpur.
AMER 017-3004073





Bio-Rest

CODE : RESDUNG

Saiz =30ml

RM45.00


Ingredients


Minyak Habbatus Sauda

Virgin Coconut Oil

Cinnamomum Zeylanicum





Nota : Amalkannya 2 kali sehari. Setiap pagi & malam





TESTIMONI PENGGUNA.

Testimoni 1:-

En.Saufi Choa Abdullah,staff Bioasli " Best betul rasanya bila lepas gunakan Bio-Rest ni. Rasa lapang,pernafasan jadi lancar dan segar. Tak pernah saya rasa macam ni. Saya bekerja dari 8.00pagi hingga 6.00petang dan biasanya bila balik kerja pasti badan rasa tak selesa. Kepala rasa berat dengan beban-beban kerja dan pernafasan jadi tidak teratur kerana keletihan. Tetapi setelah Biosli memperkenalkan produk terbaru ini,saya menjadi orang pertama yang tidak sabar untuk mencubanya dan saya terus sambar satu bila telah di pasarkan. Balik rumah saje,saya ambil semangkuk air panas dan tuala,titiskan beberapa Bio-Rest dan buat macam yang di ajar di manual pengguna yang telah di sertakan sama. Selepas lebih sepuluh minit,saya rasa lain macam. Rasa yang tidak dapat di gambarkan kepada orang lain. Rasa seperti di satu padang lapang yang menyamankan dan tenang. Kepala terasa ringan seperti baru bangun tidur. Tiada lagi stress kerja dan keletihan".



Testimoni 2 :-

En Kamarudin dari Kluang,Johor merakamkan testimoninya melalui perbualan telefon dengan staff Bioasli pada 11/5/2010,jam 10.45pagi." Saya sebenarnya pada permulaan tidak berapa percaya dengan kesan-kesan serta merta yang akan dirasai setelah menggunakan Bio-Rest ni. Tetapi setelah saya mencubanya sendiri di rumah,barulah saya tahu apa yang di perkatakan oleh Pengarah Urusan Bioasli tu adalah benar. Perkara pertama yang saya rasai setelah menggunakan aromaterapi ini adalah wajah atau muka saya terasa segar dan berseri-seri macam lepas dapat rawatan dari spa yang berharga ratusan ringgit. Selain itu saya dapat rasai pernafasan saya jadi lancar tidak tersekat-sekat lagi macam orang yang selalu berjoging apabila membuat sebarang kerja. Ketika tidur pula,dengkuran saya menjadi berkurang dan insyaAllah akan hilang jikalau saya kerap menggunakan Bio-Rest ni. Apa yang saya ceritakan ni hanya saya sendiri dapat rasainya. Kalau anda nak rasa macam apa yang saya rasa, anda kenalah cuba sendiri Bio-Rest ni.".




Testimoni 3:-

Cik Norahasliza penghidap resdung mengalami pengalaman baru setelah menggunakan Bio-Rest." Lepas dah gunakan Bio-Rest ni,pada muka saya terasa lain sekali. Terasa seperti kotoran/bakteria resdung tu mahu keluar dan terasa pedih sedikit. Lendir-lendir kotor pun keluar sama tapi lepas beberapa minit,perubahan lain pula terasa di mana muka jadi segar dan selesa. Segar sungguh rasanya dan bila tidur jadi sangat lena dan tiada gangguan ketika bernafas,menjadi lancar dan puas. Seronok betullah macam ni. Rugi kalau tak guna".



Testimoni 4:- Resdung

Kebiasaanya untuk rawatan resdung ini apabila di pusat-pusat kecantikan seperti spa dan pusat kecantikan, mereka membuat rawatan menggunakan kaedah asap. Dengan bioasli ini, ia menggunakan kaedah wap dan pesakit mudah menggunakannya kerana produk ini boleh dibawa kemana-mana dan sesuai untuk di gunakan seisi keluarga.

Pesakit yang saya jumpa ini mengalami masalah jerawat yang banyak di bahagian pipi dan dahi yang disebabkan oleh resdung. Pada mulanya saya syorkan menggunakan BIOREST ini untuk masalah hidung beliau yang sering tersumbat. Lebih kurang seminggu beliau mengamalkan kaedah rawatan wap dengan menggunakan BIOREST, hidung beliau tidak tersumbat lagi, malah pernafasan menjadi lancar dan jerawat di muka juga berkurangan. Ini bermakna, selain dapat melegakan penafasan ia juga dapat merawat kulit dari dalam.

Kebanyakan pesakit resdung ini, pada tiap-tiap pagi mereka akan mengalami simpton-simpton seperti bersin serta gatal di bahagian hidung dan mata. Bagi mengelakkan perkara ini terus berlarutan, saya mensyorkan mereka membuat rawatan wap dengan BIOREST pada setiap pagi sebelum mandi dan pada waktu malam sebelum masuk tidur serta menjadikannya sebagai rutin harian untuk melegakan pernafasan dan mengurangkan alahan yang terjadi.



kos penghantaran RM6.00 em/wm

Cara buat belian.

1)
bank in/ transfer ke
akaun maybank 162209989126
jamaludin azmer.

2)buat pengesahan dgn menghubungi
017-3004073.(AMER ENTERPRISE)
call/sms nama penuh,alamat,tarikh dan masa bank in,kod produk.


:)cgrock

 
Last edited:
Sponsored Post

jay_786

Fun Poster
Joined
Jan 24, 2010
Messages
542
Reaction score
0
Points
10
kedai dibuka utk pembelian. agen dealer dan stokis diperlukan .. call/sms amer ent 017-3004073
:)cgrock
 
Last edited:

jay_786

Fun Poster
Joined
Jan 24, 2010
Messages
542
Reaction score
0
Points
10
kedai dibuka .. call/sms amer ent 017-3004073
 

jay_786

Fun Poster
Joined
Jan 24, 2010
Messages
542
Reaction score
0
Points
10
kedai dibuka sebarang pertanyaan boleh pm call/sms amer ent 017-3004073
 

jay_786

Fun Poster
Joined
Jan 24, 2010
Messages
542
Reaction score
0
Points
10
kedai dibuka.. 017-3704073/017-3004073
:)cgrock
 

jay_786

Fun Poster
Joined
Jan 24, 2010
Messages
542
Reaction score
0
Points
10
kedai dibuka .. call/sms amer ent 017-3704073
:)cgrock
 

jay_786

Fun Poster
Joined
Jan 24, 2010
Messages
542
Reaction score
0
Points
10
aslmkum salam sejahtera.. saya doakan warga CG dan tetamu2 semuanya sihat sejahtera.kalau nak buat pembelian just call/sms saya 017-3704073/017-304073
:)cgrock
 

jay_786

Fun Poster
Joined
Jan 24, 2010
Messages
542
Reaction score
0
Points
10
dapatkan segera call/sms amer ent 017-3704073:)
:)cgrock
 

jay_786

Fun Poster
Joined
Jan 24, 2010
Messages
542
Reaction score
0
Points
10
kedai dibuka sebarang pertanyaan boleh pm call/sms amer ent 017-3004073:)
:)cgrock
 

jay_786

Fun Poster
Joined
Jan 24, 2010
Messages
542
Reaction score
0
Points
10
update sale :
kak rodiah ,kuala langat= trac no LJ10045500MY.

selamat mencuba...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register