BTC USD 38,637.7 Gold USD 1,819.66
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Tender : System Developer Required for CIMB Bank project.

mutanic

Super Active Member
Joined
May 24, 2009
Messages
5,537
Reaction score
212
Points
73
Assalamualaikum & salam sejahtera sume warga CG...

Skrg ni CIMB Bank tgh mencari system developer yg berminat untuk develop system HR bagi kegunaan CIMB Thai Bank...untuk maklumat lanjut sila hubungi contact di bawah atau hadir bersama demo system yg penah di bangunkan bertempat di :

CIMB Bank Berhad
Data Management & Analytic
Group Special Asset Management
9th Floor, Menara UAB,
Jalan Tun Perak,
50050 Kuala Lumpur

Call : +603-26931722 Ext 6832/6197
Email : [email protected] / [email protected] / [email protected]
Fax : +603-26981806

* System for CIMB Thai Bank usage
* Small volume of staff around 1++
* Project cost around : RM??? (Please come & discuss first)
 
Sponsored Post

mutanic

Super Active Member
Joined
May 24, 2009
Messages
5,537
Reaction score
212
Points
73
bawa demo system yer.?
akan ku pikirkan..

Tuan,aku ada kat ofis isnin depan so arini last day...apa2 pun email jer senang untuk set appointment...kalu email tu makesure ketiga2 email tu nko add skali...:)cgrock
 

mesir

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
Ingin cuba naseb bole? :D:D:D

Skang ni kompeni sy tgh develope sistem Operasi & Perakuan sebuah anak syarikat state. :):)

Ada info lanjut ke bro? Err lagi 1, apa ape2 bayaran ke? :">:">
 

mutanic

Super Active Member
Joined
May 24, 2009
Messages
5,537
Reaction score
212
Points
73
Ingin cuba naseb bole? :D:D:D

Skang ni kompeni sy tgh develope sistem Operasi & Perakuan sebuah anak syarikat state. :):)

Ada info lanjut ke bro? Err lagi 1, apa ape2 bayaran ke? :">:">

Tuan, as per stated above...:)cgrock
 

mutanic

Super Active Member
Joined
May 24, 2009
Messages
5,537
Reaction score
212
Points
73
Admin/moderator, dah boleh tlg close/lock thread ni...TQ
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register