To Sell Tempahan Tiket Penerbangan Dengan Kadar Murah

CG Sponsors




faiz9x

Freshie
Joined
Dec 2, 2011
Messages
46
Reaction score
0
Points
6
Disini saya ingin menawarkan penempahan tiket kapal terbang domestik dari mana sahaja. Harga dijamin berpatutan dari agency2 lain atau dari mana2 syarikat penerbangan tersebut. Sila PM inbox saya atau email ke [email protected] utk keterangan lanjut.

Sekian


"kami menerima booking kepada mereka memerlukan dengan kadar segera sahaja dan akan diberi discount , jika booking berbulan lamanya kami tak dapat memberi discount yang banyak maklumlah booking lama dari tarikh berlepas mana2 company pun tak akan beri discount sebegitu rupa"
 
Last edited:
Sponsored Post

balang

Super Active Member
Joined
Aug 28, 2009
Messages
7,450
Reaction score
82
Points
80
BAGUS NI..leh amik pas ni..
 

fredo

Super Active Member
Joined
Nov 17, 2007
Messages
5,371
Reaction score
96
Points
80
domestik aje ker...obersi service tak?
 

mozan

Super Active Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
6,553
Reaction score
14
Points
65
cam menarik,parking dulu..
 

kekez

Active Member
Joined
Feb 17, 2010
Messages
1,267
Reaction score
2
Points
25
tiket real ke tiket(cccam)

hehe
 

lursa

Fun Poster
Joined
Mar 26, 2011
Messages
890
Reaction score
2
Points
15
wah menarik ni.kalau murah cam promosi air asia nak tempah gak.
 

Abdul wahob

Super Active Member
Joined
Dec 26, 2011
Messages
8,042
Reaction score
49
Points
70
lebih murah dari online airasia ke.....
 

skyside

Active+ Member
Joined
Jul 1, 2009
Messages
3,718
Reaction score
28
Points
30
ko travel agent ke?
susah aku nak percaya.
mesti lg mahal dari display price airasia/mas.
kalo sapa bleh dpt murah, cer kasik testi:)
 

boey

Legendary Member
Joined
Oct 10, 2007
Messages
15,508
Reaction score
57
Points
120
Kalau betul aku nak beli. Bulan 3 ke sabah.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register