BTC USD 49,673.2 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Tempahan sampul duit raya 2019 dibuka

linTeddy

Fun Poster
Joined
Apr 9, 2013
Messages
144
Reaction score
0
Points
10
54731170_2346932515362913_7454505999563489280_n.jpg


Salam semua,

Sesuatu yang ditunggu2 dah tiba, sekarang Tempahan untuk Sampul Duit Raya dah dibuka. Jom order cepat-cepat, nanti tak payah pening-pening kepala risau takut sampul tak sempat sampai tepat pada masanya. Time tu jangan nak salahkan Lin ya. Okay, ni harga untuk Sampul Duit Raya 2019.

>> DEPOSIT sebanyak RM50 untuk booking slot (Jika order cancel, deposit tidak akan dipulangkan)
>> Anggaran proses Sampul Duit Raya adalah 6 hingga 7 hari tak termasuk cuti setelah SETTLE design & full payment
>> Custom Design (Boleh request nak design apapun kecuali design yg melibatkan Copyright)
>> Free Design(edit sebanyak 2 kali SHJ - jika lebih, penambahan sebanyak RM10 untuk setiap kali edit)
>> Free Postage untuk semenanjung Malaysia SHJ (untuk Sarawak, Sabah, Brunei & Singapore boleh contact Lin)

Berminat, tapi tak ada idea nak sampul yang macamana, boleh pilih ready-designed template, tengok sini: http://bit.ly/2DG3wfS
Jangan risau, boleh je nak letak logo & info business korang. Ada apa2, just tanya je Lin ya.

Jom roger Lin untuk order, http://www.wasap.my/+60172665488 atau email [email protected]
 
Last edited:
Sponsored Post

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,533
Reaction score
1,607
Points
596
Ade setengah orang bagi duit raya tak dak sampul camna plak
 

linTeddy

Fun Poster
Joined
Apr 9, 2013
Messages
144
Reaction score
0
Points
10
Ade setengah orang bagi duit raya tak dak sampul camna plak

Promo ni sesuai untuk orang yang buat business yang bermurah hati nak bagi free gift pada customer dia & promote business dia. Mungkin tak relevan untuk orang perseorangan yang tiada benda nak di promote:">
 

linTeddy

Fun Poster
Joined
Apr 9, 2013
Messages
144
Reaction score
0
Points
10
Ini adalah beberapa contoh sampul duit raya yang nak promote business/company dia

34090315_1899144793475023_2258696534730211328_n.png


34065411_1899142553475247_1618566598820364288_n.png


32807551_1884871758235660_5672343877395152896_n.png


31786609_1865372070185629_2334019261690806272_n.png


31518504_1863779253678244_6557518270627529768_n.png
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register