BTC USD 39,378.3 Gold USD 1,811.57
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Tempah Baju?meh ler....

mim_enterprise08

Active Member
Joined
Jun 6, 2008
Messages
1,185
Reaction score
2
Points
25
kepada sesiapa ingin membuat tempahan baju,tuala,uniform,topi atau cenderamata,tanpa sebarang kuantiti,boleh email design anda mahukan ke [email protected] atau boleh hubungi 017-9650109 (wan).sila nyatakan kuantiti yang diperlukan untuk memudahkan penawaran harga dibuat.

saya mempunyai teknik terkini dan cepat untuk menyiapkan tempahan anda walaupun di dalam kuantiti yang banyak.
 
Sponsored Post

KasimXp

Super Active Member
Joined
Aug 8, 2008
Messages
5,992
Reaction score
26
Points
70
Saya ada business catering, bole tempah baju macam baju chef siap sekali dgn nama?
 

mim_enterprise08

Active Member
Joined
Jun 6, 2008
Messages
1,185
Reaction score
2
Points
25
baju catering ble gak.tapi kene wat customized..boleh jer...kalau nk ready mix just tshirt la...nk tshirt ble jer...uniform untuk mekanik pun ble...casual jacket pun ade kalau minat?nak ade nama kat baju tu memg bese ler...
 

kancil biru

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2008
Messages
11,641
Reaction score
1,099
Points
191
bro kalau baju f1 berapa sehelai dengan nama n satu logo
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register