To Sell Telefon Awam Terpakai

CG Sponsors




Eldar

Active Member
Joined
Dec 4, 2008
Messages
1,804
Reaction score
5
Points
25
Salam...lamer dlu aku pernh bukak thread pasal ni..aku nk jual 7 buah telefon awam terpkai..dan lepas tu ada org deal sewa beli ng aku utk ketujuh-tujuh telefon tu..

Skrg ni aku nk jual balik mmndgkan dia dah dpt kerja lain dan xsempt lg menguruskan bisnes dan juga secara automatik perjanjian sewa beli tu terbatal(atas persetujuan dua pihak ni)..

Telefon yg masih elok tinggal lg 5 biji je..yg dua lg ada masalh teknikal skit..so aku nk jual kpd sesape yg ingin wat bisnes teelfon awam ni dgn harga hanya RM 1500 seunit dan boleh dirunding berdsrkan jumlah yg diambil..keutamaan lebih kpd sesiapa yg telah menceburi bidg ni dan ingin menmbhkan telefon awam yg mereka sedia ada...harga yg aku tawar adalah termurah..korg boleh check harganya dgn pihak lain..

Untuk sbrg pertanyaan boleh kemukakan kt cni...atau pm je kt aku...
 
Sponsored Post

Eldar

Active Member
Joined
Dec 4, 2008
Messages
1,804
Reaction score
5
Points
25
Spesifikasi telefon adalah seperti berikut

Jenis : CX 910 (import dr luar negara)
Sambungan : wireless GSM coin payphone
Aksesori : Bracket
Coin Box (2 bg setiap set)
Harga : RM 1500 (Boleh dirunding)
Menggunakan kuasa elektrik dalam jumlah yg sangat minima.Pemasangan boleh dilalukan sendiri atau mengupah kami
 

Eldar

Active Member
Joined
Dec 4, 2008
Messages
1,804
Reaction score
5
Points
25
Ni untuk rujukan mcm mane rupa bentuk telefon tu...

 

Eldar

Active Member
Joined
Dec 4, 2008
Messages
1,804
Reaction score
5
Points
25
Aku jual murah2 sbb aku dh nak let go bisnes ni..aku skrg dah keje lain..so mmg xsempt nk uruskan bisnes ni...sbagai addition aku akan bg free satu telefon yg rosak tu sbgai spare part...dgn syarat pembeli tu membeli kelima2 set ni..

Kat cni jugak aku nk tawarkan komisen RM 200 bg setiap telefon yg sape2 leh tolong jualkan bg pihak aku...hehe..byk tu..just jd org tgh aku je..pastu aku yg berurusan dgn pembeli tu shingga deal pembelian tu..
 

Neo

Active+ Member
Joined
Oct 31, 2009
Messages
4,896
Reaction score
39
Points
35
ble tlg jual kn ke? :-?
 

Eldar

Active Member
Joined
Dec 4, 2008
Messages
1,804
Reaction score
5
Points
25
ble tlg jual kn ke? :-?
Boleh..Sape2 yg leh crikan buyer utk aku dan lepas aku deal ng dia...aku akan bg dia RM 200 bg setiap telefon...bermkna Rm 1000 kalau kelima2 telefon itu dibeli...just jd org tgh je...

Yg penting pembeli tu kena beli r dlu..kalau x xde r komisen tu...:D:D
 

Eldar

Active Member
Joined
Dec 4, 2008
Messages
1,804
Reaction score
5
Points
25
Aku Up Thread ni Utk Arini!!!!
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
153,422
Reaction score
21,052
Points
1,671
cmne keuntungan die? ok x bisnes ni
 

Eldar

Active Member
Joined
Dec 4, 2008
Messages
1,804
Reaction score
5
Points
25
Bergantung atas tempt...ada sstgh tempt ok ada jgk yg x..set telefon ni wireless so senang nk dialihkan ke tempt lain skranya kwsan asal yg dipilih kurg mendtgkan hasil...ikut pengalaman hasil kutipan agak tinggi di asrama perempuan..tmbhn lak risiko vandalisme kurg ckit kt asrama prempuan ni berbnding asrama lelaki
 

shah_azli

Active+ Member
Joined
Aug 29, 2007
Messages
3,045
Reaction score
35
Points
30
berminat jg ni..tp cmne nk register line dia bro?? cas owner dgn telco mcm mn?? bp % untung berbanding cas dgn telco??
ape syarat2?? kena register kampeni ke?? tlg explain detail skit bro..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register