Tawaran space server 1GB free

CG Sponsors




publicManager

Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
1,181
Reaction score
7
Points
25

Assalamualaikummm...
Ni kawan aku ada nk bagi offer space server free daripa exabite
1GB setiap seorang yg berminat nk guna untuk buat website atau apa2 jerla...
X payah bayar apa pon, dia nk share sebab size besar sgt 300GB tapi dia x guna sangat, ni server exabyte korang tau2 la sediri server ni terkenal...
sapa2 nk sila masuk sini dan baca camana nk dapatkannya


http://amyx.biz/myink/31-my-service/25-free-1000mb-web-space.html


Ada apa2 sila tanya kat forum tuan dia

FORUM


...
 
Last edited:
Sponsored Post

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
300GB.... :eek: :eek:
besar giler tu.......
 

zulco

Active+ Member
Joined
Jun 7, 2008
Messages
3,245
Reaction score
33
Points
40
erm... FREE ke atau ada TNC
 

publicManager

Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
1,181
Reaction score
7
Points
25
baca la TNC dia camanaa, x der kos apa pon...
dia mmg nk share iklas jer kpd sesapa yg berminat./...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register