BTC USD 37,800.4 Gold USD 1,792.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Tawaran space server 1GB free

publicManager

Active Member
Messages
1,181
Joined
Sep 19, 2008
Messages
1,181
Reaction score
7
Points
25

Assalamualaikummm...
Ni kawan aku ada nk bagi offer space server free daripa exabite
1GB setiap seorang yg berminat nk guna untuk buat website atau apa2 jerla...
X payah bayar apa pon, dia nk share sebab size besar sgt 300GB tapi dia x guna sangat, ni server exabyte korang tau2 la sediri server ni terkenal...
sapa2 nk sila masuk sini dan baca camana nk dapatkannya


http://amyx.biz/myink/31-my-service/25-free-1000mb-web-space.html


Ada apa2 sila tanya kat forum tuan dia

FORUM


...
 
Last edited:
Sponsored Post

tokmat™

CG Top Poster Club
gem
Messages
33,932
Paid Membership
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
277
Points
136
300GB.... :eek: :eek:
besar giler tu.......
 

zulco

Active+ Member
Messages
3,245
Joined
Jun 7, 2008
Messages
3,245
Reaction score
33
Points
40
erm... FREE ke atau ada TNC
 

publicManager

Active Member
Messages
1,181
Joined
Sep 19, 2008
Messages
1,181
Reaction score
7
Points
25
baca la TNC dia camanaa, x der kos apa pon...
dia mmg nk share iklas jer kpd sesapa yg berminat./...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register