BTC USD 50,626.4 Gold USD 1,784.16
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Sutera Crepe serendah RM70..!

eri_encams

Freshie
Messages
4
Joined
Nov 15, 2009
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
ASSALAMUALAIKUM!

~ kami pamerkan kain sutera crepe bermutu tinggi (4 meter) dengan corak & design paling terkini collection Bulan Disember 2009. Bermacam-macam corak dan warna dikeluarkan..

Boleh dapatkan di www.suteracrepe.com

SEMUA KAIN DIJUAL PADA HARGA [STRIKE]RM200.00[/STRIKE] RM70.00 sehaja TERMASUK kos penghantaran melalui POS LAJU ke Semenanjung Malaysia.

Anda boleh membeli secara online di www.suteracrepe.com



ADDRESS


Busana Azzahra,
24, Kompleks Perniagaan Utama,
Lebuhraya Sultanah Bahiyah,
05350 Alor Star, Kedah.

E-MEL


[email protected]

TELEPHONE NUMBER


019-4422414
 
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
jauh beza rega offer nie
 

eri_encams

Freshie
Messages
4
Joined
Nov 15, 2009
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
hurm, rm200 tu yang biasa di jual di kedai-kedai lain.. taktaw kenapa harga mereka tinggi sangat.. kain kami adalah import..
 

tebbaloi

Legendary Member
Messages
13,457
Joined
Mar 4, 2009
Messages
13,457
Reaction score
444
Points
131
murahnya TT.. 60% less tu.. kasi pic skit TT.. aku bab² sutera kain ni tak tau sangat.. :)
 

eboss

CG Hardcore
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
murahnya TT.. 60% less tu.. kasi pic skit TT.. aku bab² sutera kain ni tak tau sangat.. :)

Malahnya bila bab kain2 nie...dalam gambar nampak lain bila tengok bebetul nampak lain
 

eri_encams

Freshie
Messages
4
Joined
Nov 15, 2009
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
nih contoh kain lar..

sc052__92017_thumb.jpg


sc037__10519_thumb.jpg


sc065__86360_thumb.jpg


sc056__06383_thumb.jpg


nih gambar live dari kedai kami.. ada dekat 100 corak kain.. leyh usha dekat www.suteracrepe.com
 
Last edited:

insyi©

CG Top Poster Club
Messages
28,101
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
sutera tulen ke ni? atau sutera look alike? byk jugak skrg ni...corak je corak sutera tp kain biasa....
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register