To Sell Susu Kambing Segar Mat Pidot Pelbagai Perisa

CG Sponsors




dsufira

Super Active Member
Joined
Aug 18, 2010
Messages
7,391
Reaction score
22
Points
65


70903842_2464857090268803_3123572372548878336_n (1).jpg

81540678_2664821946938982_8949873179485011968_o.jpg

PELBAGAI PERISA UNTUK ANDA
BENDA BAIK JANGAN TAK AMAL!!!
PERNAH MINUM SUSU KAMBING???


Selalunya, mereka yang tak minum susu kambing...sebab ada bau hamis...ada bau kambing...biasa laa...nama pun susu kambing kan...bau tu tak boleh lari...
Tapi macam mana kalau abang kata korang boleh minum susu kambing fresh, tapi takde bau hamis kambing?
Abang nak suggest korang cuba beli susu kambing segar daripada abang... abang ni memang supply susu kambing segar dan yang sikit sangat bau hamis...harga pun sangat berpatutan...satu botol tu 250ml...Kalau korang nak ambil lebih, boleh je...beli la banyak botol...hahahaha...nak tak???

SUSU KAMBING SEGAR Dari Mat Pidot

Susu kambing memang tidak selalu meniti dibibir orang ramai seperti susu lembu, tapi khasiatnya boleh menandingi dengan susu lembu. Susu kambing biasanya menjadi penyelamat untuk anda yang memiliki masalah dengan lemak susu. Cuba dahulu nanti akan merasai sendiri! Meskipun tidak sepopular susu lembu, namun susu kambing sudah mulai dikenali di kalangan masyarakat. Susu kambing ini lebih mudah diminum bagi mereka yang memang alergik terhadap lemak susu.

Perisa: asli, kurma, coklat, strawbery, jagung


MURAH • CEGAH • SUNNAH

Ramai sudah memberi respons yang baik selepas minum susu kambing
SEGAR & ASLI Mat Pidot ini.

Insya-Allah kita ikhtiar, Allah yg menyembuhkan

amin...


Apa yang best sangat susu kambing segar ni????

Susu kambing segar tidak hanya mengandung sedikit lemak susu, namun juga tinggi akan kandungan nutrisi lainnya. Sebut saja vitamin D, vitamin B12, vitamin C, vitamin A, sodium, pottasium, selenium, kalsium, asid folat dan juga zat besi. Susu kambing segar juga boleh membantu anda yang seringkali mengalami masalah letih, lemah dan juga lesu, kerana boleh menggantikan tenaga yang sudah keluar. Susu kambing juga membantu masalah sakit-sakit sendi tulang. Jika memiliki masalah dengan gastrik, susu kambing dapat membantu anda untuk menetralisinya. Susu kambing segar mudah dicerna, sekadar mengambil masa 20 minit untuk dicerna berbeza dengan susu lembu yang memerlukan masa dua jam untuk dicerna.

Komposisi nutrien pada susu kambing segar adalah sangat beza berbanding susu lembu. Selain mengandungi 13% lebih kalsium, susu kambing segar juga mempunyai 25% lebih tinggi vitamin B-6, 47% lebih vitamin A, 134% lebih kalium dan 350% lebih niacin. Susu kambing juga lebih tinggi kandungan klorida, copper, dan mangan serta mengandungi 27% lebih selenium nutrien penting. Susu kambing segar tidak mengandungi sebarang Hormon Pertumbuhan Bovine (BGH) atau antibiotik yang kontroversi itu.

KELEBIHANNYA ADALAH........

[+] FRESH DARI LADANG, Mat Pidot ambil susu kambing segar terus dari ladang secara fresh. Walaupun disimpan secara frozen, rasanya akan tetap segar dan langsung kurang/tiada bau hamis.
.
.
[+] TANPA BAHAN PENGAWET, Susu kambing segar Mat Pidot tidak dicampur dengan pewarna atau bahan pengawet yang boleh membahayakan kesihatan. Produk ini produk keluaran muslim, pastinya HALALAN TOYYIBA.
.
.
[+] SESUAI UNTUK SEMUA GOLONGAN, Susu kambing segar terkenal dengan manfaatnya sebagai ubat untuk anak yang sakit kuning, kanak-kanak, ibu mengandung dan menyusu anak, golongan berumur dan pastinya tiada masalah untuk lelaki.
.
.
[+] UNTUK IKHTIAR HAMIL, Susu kambing segar yang dicampur dengan kurma akan menghasilkan asid folik yang mana bagus memperbaiki sel-sel rosak dan membantu proses kehamilan. Sangat recommended by Pakar Sakit Puan seperti Dr Hamid Arsyat. InsyaAllah.
.
.
[+] UNTUK CEPAT SIHAT, Sekiranya anda eksiden patah tulang, sakit tulang belakang, lemah-lemah otot, dan juga penyakit tulang rapuh. Anda wajib amalkan susu kambing segar yang tinggi kalsium.

Kita tawarkan harga yang paling murah supaya semua dapat rasa susu kambing segar dan asli

Beli 5 botol susu kambing saya hantar sampai depan pintu......

Berapa harga?????

Soal harga, susu kambing juga sedikit lebih mahal dibandingkan dengan susu lembu segar pada kebiasaannya. Jangan risau, saya penjual penjual susu kambing segar dan asli...saya bagi harga sebotol RM6 250ML sahaja.

Penghantaran ada tak???????

Sekarang ni tak payah susah-susah nak beli susu kambing segar macam dulu. Tunggu kat rumah je, orang datang hantar. Ye, Mat Pidot akan hantar sampai lokasi anda. wahhhh..servis jualan dah macam level-level international. Penghantaran percuma dengan pembelian 5 botol ke kawasan berdekatan (10KM dari SMK Pandan Mewah).

Lagipun Mat Pidot faham..kalau nak keluar mencari benda di Kuala Lumpur ni, macam-macam benda kena ambil kira, Jalan jem tu perkara biasa, sesetengah tempat tu pulak nak membeli pun kena bayar parking, kalau tersalah tempat parking dah kelam kabut nak lari saman parking pulak, tu tak kira kalau shopping bawa anak pulak, order tambahan tu biasa. Bab petrol tak payah sebut la..kenderaan ape yang jalan tak pakai petrol atau diesel. So kalau ada yang hantar jimat masa anda semua & semua2 masalah tu...order sambil tengok tv..barang (susu kambing) sampai..BARU BAYAR tapi nak bank transfer pun boleh je…Mat Pidot terima je…


Dan kami menawarkan harga yang sangat berpatutan untuk anda. Anda tau tak, susu kambing kami antara yang TERMURAH.Dengan caj penghantaran yang rendah, pasti ianya pilihan yang terbaik.
.
HANYA RM6 (SEKITAR KAWASAN YANG DINYATAKAN JE)
.
Baik..Nak kami hantar ke lokasi anda kan ??

Anda nak merasa Susu Kambing Asli segar? NAK???

Jangan tunggu dan tangguh lagi…. …..

Bukan senang nak jumpa tawaran macam ni….




 
Last edited:
Sponsored Post

dsufira

Super Active Member
Joined
Aug 18, 2010
Messages
7,391
Reaction score
22
Points
65
Bump Bump Bump Bump
 

dsufira

Super Active Member
Joined
Aug 18, 2010
Messages
7,391
Reaction score
22
Points
65
Susu Kambing Segar Untuk Semua....
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,527
Reaction score
1,603
Points
596
Wow sempoi

Baru nie ada yang call suruh saya buat produk sendiri susu kambing serbuk punya

Kira susu kambing nie market sempoi juga la kan
 

dsufira

Super Active Member
Joined
Aug 18, 2010
Messages
7,391
Reaction score
22
Points
65
Wow sempoi

Baru nie ada yang call suruh saya buat produk sendiri susu kambing serbuk punya

Kira susu kambing nie market sempoi juga la kan
In sha Allah jika kena dengan gaya usaha....
 

dsufira

Super Active Member
Joined
Aug 18, 2010
Messages
7,391
Reaction score
22
Points
65
Jom sarapan susu kambing segar....
 

dsufira

Super Active Member
Joined
Aug 18, 2010
Messages
7,391
Reaction score
22
Points
65
susu kambing segar menyihatkan.........
 

dsufira

Super Active Member
Joined
Aug 18, 2010
Messages
7,391
Reaction score
22
Points
65
Jom sihat dengan minum susu kambing segar
 
Sponsored Post
Top
Log in Register