Support & Resistance Indicators

Recommended Brokers


Forex Chart

Sponsored Post

onetarmizi

Elite Member
Platinum Member
Joined
May 30, 2006
Messages
4,155
Reaction score
678
Points
76
caner ney...xplain sket
Perhatikan level2 tu samada ia bertindak sbg support or resistance atau price mampu breakout.

Sama jer konsep dgn thread CSR100 tapi yg CSR100 lebih reasonable sbb ia berdasarkan history.
 

madie82

Freshie
Joined
Sep 26, 2008
Messages
12
Reaction score
0
Points
3
salam,sy nie newbie.sy cb untuk download SnR yang bro bag tu.tapi tak blh la.blh tak bagi sugges cara lain tuk buka indi tu.
 

SUPERFOREX_AEDIN

Legendary Member
Joined
Oct 26, 2009
Messages
10,344
Reaction score
71
Points
130
Perhatikan level2 tu samada ia bertindak sbg support or resistance atau price mampu breakout.

Sama jer konsep dgn thread CSR100 tapi yg CSR100 lebih reasonable sbb ia berdasarkan history.
owh cam tu,so klu guna indi nie tuk wat SCR100 agak2 leh masuk tak?:-?..sori la sebb sy nubie lg n skrg dh kantoi nk tentukan line snr:((
 

onetarmizi

Elite Member
Platinum Member
Joined
May 30, 2006
Messages
4,155
Reaction score
678
Points
76
Multi timeframe Support Indicator can be found HERE and example picture is HERE
 

hyrulxxx

Fun Poster
Joined
Sep 5, 2009
Messages
893
Reaction score
29
Points
20
Multi timeframe Support Indicator can be found HERE and example picture is HERE
salam masta indi ni sama ka dak calculation dgn dgn pivot auto ??
ke indi ni base on fibo ??
indi yg saya paki mcm nih gak ...All pivot .. tapi bila letak sama dlm 1 chart dgn pivot auto,yg sama nilai pivot ja yg lai2 tak sama,tu yh fenin tuu ... mintak pencerahan ..tengkiu masta:-?
 

fxgator

Active Member
Joined
Nov 2, 2008
Messages
1,026
Reaction score
15
Points
25
salam masta indi ni sama ka dak calculation dgn dgn pivot auto ??
ke indi ni base on fibo ??
indi yg saya paki mcm nih gak ...All pivot .. tapi bila letak sama dlm 1 chart dgn pivot auto,yg sama nilai pivot ja yg lai2 tak sama,tu yh fenin tuu ... mintak pencerahan ..tengkiu masta:-?
Rasenye ikut fibo kot... rasenye lah


:p






 

powerbiz

Active+ Member
Joined
Nov 9, 2009
Messages
4,287
Reaction score
16
Points
25
sedut bro...jgn tak sedut.....hehhehe
 
Sponsored Post
Top
Log in Register