CG Sponsors




nusuk

Active Member
Joined
Jan 29, 2008
Messages
1,199
Reaction score
9
Points
25
Salam semua.

aku tengah mencari supplier pisau (yang brand bagus la) macam victorinox ke,global,meisser,kyocera.Sape yang ada contact boleh tolong aku tak?
 
Sponsored Post

akunaknikah

Fun Poster
Joined
Jun 19, 2010
Messages
154
Reaction score
0
Points
10
wow...ade ek dari thailand? barang bagus tu...aku pn minat pisau2 gitu...
 

nusuk

Active Member
Joined
Jan 29, 2008
Messages
1,199
Reaction score
9
Points
25
wow...ade ek dari thailand? barang bagus tu...aku pn minat pisau2 gitu...
kat malaysia melambak,tapi biasa la,control market..mahal..tu le survey kalau ada supplier bagus dari thailand..mane tau,dapat rege sempoi
 

nusuk

Active Member
Joined
Jan 29, 2008
Messages
1,199
Reaction score
9
Points
25
ape ssh bro,dtg je perlis aku bwk msk siam kt tgk kdai pisau tu.kat siam semua ade,murah2 je.:D
agak2 brand yang aku mention kat atas ada x kat sane?rege ok?
 

zeal_tech

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Aug 23, 2008
Messages
7,888
Reaction score
11
Points
65
pisau rambo kot....ali baba x de ke...??
 
Sponsored Post
Top
Log in Register