STARTLIGHT TV GLOBAL - starlight.club

CG Sponsors




godhand

Active Member
Joined
Dec 17, 2007
Messages
1,714
Reaction score
8
Points
25
Assalamualaikum dan selamat sejahtera 😊, wah lama betul xjenguk Carigold ni, banyak betul dah berubah...

Saya kembali setelah sekian lama xmelawat dengan tujuan untuk berkongsi satu produk yag bagus dan peluang utk jana pendapatan. Saya adalah ahli Affiliate Programme Starlight TV.

Tahniah dan terima kasih kerana sudi singgah ke thread saya ni dan sudi2kanlah tuan/puan klik link dibawah untuk mendaftar akaun secara PERCUMA

DAFTAR STARLIGHT TV
-----------------------------------------------

PRODUK: STARTLIGHT TV GLOBAL
✅ Fenomena dunia penyiaran akan tercetus!!! Satu sistem affiliate STARLIGHT TV sedang dibangunkan. Tonton lebih 4,900 siaran tempatan dan antarabangsa melalui handfon, android box, smart tv, android tv, laptop dan PC secara online tanpa masalah gangguan cuaca. Untuk makluman juga, majoriti siaranyya dlm format HD. Satu id boleh tgk di pelbagai device serentak. Maksudnya, daftar, bayar, dpt login id n password terus boleh tonton di pelbagai device serentak.. sgt jimat.... channel Malaysia ada hampir 130 channel heheheh, kualiti sgt2 cantik...

UNTUK MENGGUNAKAN STARLIGHT TV
✅ Pendaftaran & langganan bulan pertama RM50 ( Klik link ini utk daftar percuma: DAFTAR STARLIGHT TV)
✅ Langganan bulan seterusnya hanya RM25 sahaja (manual renew)
✅ Lebih 4,900 channel untuk ditonton
✅ Tiada dokumen pendaftaran diperlukan
✅ Tiada kontrak
✅ Langgan terus tonton

Maksudnya: bulan pertama bayar RM50 shj utk daftar dan langgan sebulan pertama, utk bulan kedua dan seterusnya hanya langgan RM25.00 shj utk nimati siaran yg sama.

BAGAIMANA JANA PENDAPATAN SAMBIL TENGOK TV

Untuk pengetahuan, Starlight juga menawarkan peluang untuk kita menjana pendapatan melalui program Affiliate Starlight dengan menjadi NEW SUBSCRIBER. Bila sahaja kita melanggan RM50.00 secara automatik kita menjadi rakan/agen utk starlight TV dan berpeluang menjana komisen sebanya 85% utk setiap jualan. Yang bestnya, ada komisen pasif. Meh saya terangkan antara komisen yg ada:
1. Direct komisen: bila anda menaja seorang subscriber, subscriber tesebut akan membayar RM50.00 utk melanggan. Berapa komisen anda? setelah diaktifkan, komisen anda ialah RM42.50 (85%). Kalau sehari ada 10 subscriber yg daftar dengan anda, maka komisen anda ialah RM42.50 x 10 org: RM425.00. dan komisen ini boleh withdraw bila2 masa dan terus masuk ke akaun bank anda.

2. Renewal Komisen
: renewal komisen ialah komisen yg anda akan dapat setelah subscriber yg anda taja renew bagi bulan seterusnya utk langganan iaitu RM25.00 sebulan. Setelah dia renew langganan RM25.00 utk nikmati siaran TV 4,900 channel tadi, komisen anda ialah RM21.00 bagi bulan tersebut. Jika anda ada 10 subscriber yg renew pd bulan tersebut, komisen anda bg bulan tersebut ialah RM21.00 x 10 org yg renew: RM210.00. Begitu lah seterusnya utk bulan2 berikutnya. Komisen pasif bila rakan kita renew subscription. Yg bestnya, xde kontrak. Lapse bulan ni, bulan depan nk renew just sambung renew RM25.00 shj utk terus tgk siaran.

3. Lain-lain Komisen: Multilevel komisen Tungguuuuuuuuuu


Ramai orang telah menjana pendapatan tambahan minimum RM40-200 sehari di Starlight dengan mudah dan santai hanya menggunakan telefon pintar.

Dengan modal mampu milik hanya RM50, insyaAllah kita dapat produk yg berbaloi dan peluang jana pendapatan pasif setiap bulan...ok dah rase2nya dengan bisnes bermodalkan RM50 jer pon...apa yang kita nak expect sangat kan. Hanya dari rumah dengan menggunakan smartphone. SEMUA ORANG BOLEH MELAKUKANNYA. Jiran sebelah bayar hampir RM200 .00 sebulan utk dpt 100 lebih siaran, kita byr RM25.00 sebulan dpt ribu2 siaran dari pelbagai negara majooritinya HD (High Definition)

Terima kasih kerana sudi baca sampai habis.

Jika berminat, klik sini UTK SMS/Wasap/Telegram: SAYA BERMINAT DAFTAR STARLIGHT TV
 
Sponsored Post
Sponsored Post
Top
Log in Register