Square Of Nine

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.20721
USD / JPY
106.595
GBP / USD
1.3925
USD / CHF
0.90832
USD / CAD
1.27371
EUR / JPY
128.682
AUD / USD
0.77056

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,313
Reaction score
442
Points
136
Gann ni amek masakalau nak belajar..berkaitan ngan alam semesta pun ade..
 

mtx_69

Super Active Member
Joined
Aug 9, 2009
Messages
8,190
Reaction score
1,406
Points
141
ada copyright ke benda alah ni masta?
 

Apexi7

Passed Away - Al Fatihah
Joined
Jul 26, 2010
Messages
3,791
Reaction score
121
Points
33
Gann ni amek masakalau nak belajar..berkaitan ngan alam semesta pun ade..
tulh masta mcm bljr sains time skolh lk
astronomi astrologi kiraan prameter waduhhhh...
sume de tgk mcm best lk software tu:">
 

Apexi7

Passed Away - Al Fatihah
Joined
Jul 26, 2010
Messages
3,791
Reaction score
121
Points
33
ada copyright ke benda alah ni masta?
tak try lg masta tp dia bg trial tuk test software tu#:-S
de yg berani kopak ke:D=P~:-$:-$ ssssttt
 

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,313
Reaction score
442
Points
136
tulh masta mcm bljr sains time skolh lk
astronomi astrologi kiraan prameter waduhhhh...
sume de tgk mcm best lk software tu:">
ade sorang masta GANN kat cg ni,,nama die nyamuk_tido

mmg die mahir pasal prediction using GANN method..
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register