Spiderman Pulang ke Marvel

Recommended Brokers


GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
26,886
Reaction score
563
Points
161
kalau banyak hero camne ye gaji diorg??


contoh setiap super hero yg berlakon filem sendiri dapat 50 juta usd

so kalau die berlakon ramai2 dengan durasi yg lebih pendek, camne lak kiraannya bg setiap super hero??



.
pelakon dibayar gaji ikut scene atau duration lakonan bukannya ikut jumlah movie
 
Sponsored Post

Terror

Active Member
Joined
Oct 26, 2010
Messages
1,273
Reaction score
137
Points
33
aku suka spidey Andrew Garfield berlakon lagi.

sebijik mcm dlm komik dia bawak karekter spidey
 

amuk293

Active+ Member
Joined
Jan 10, 2008
Messages
4,255
Reaction score
66
Points
30
aku main game spiderman unlimited..rupanya ramai spiderman ni..bukan peter parker sorang jer..suit pun byk..
 

myroadtax.com

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 12, 2014
Messages
25,772
Reaction score
561
Points
161
aku main game spiderman unlimited..rupanya ramai spiderman ni..bukan peter parker sorang jer..suit pun byk..
Kalau baca komik Spiderverse, memang ada banyak Spider totem dalam seluruh multiverse. Bukan semua Peter Parker. Tapi dalam Earth 616 pun ada banyak versi Spider.
 

soulsix

Super Active Member
Joined
Mar 31, 2009
Messages
5,866
Reaction score
8
Points
65
Tinggal xmen je blom balik ke marvel
 

perwira

Active+ Member
Joined
Aug 9, 2010
Messages
2,715
Reaction score
12
Points
25
Dah bosan citer spiderman kalau ada remake, kecuali sambungan. Kalau cerita superhero mula2 jadi banyak lagi superhero lain boleh buat.
 

Jedi

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
41,751
Reaction score
1,533
Points
191
Salaam.

Aku cukup benci kalau orang buat movie tapi tak berdasarkan yang asli.

Main reka2 boodoh jer.

Cam Michael Bay dengan 'Transformers' sampah dia.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register