BTC USD 22,838.0 Gold USD 1,914.43
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Hazmi92

Banned
Messages
12
Joined
Dec 19, 2019
Messages
12
Reaction score
0
Points
3
Sos magic produk keluaran bumiputera muslim dari rahsia quali. Sos magic ialah perencah serbaguna pelbagai masakan. Dengan sos magic ini kerja memasak didapur menjadi lebih mudah cepat dan lazat. Lebih 30 jenis aneka masakan boleh disediakan dengan sos magic.

"Pertama kali menggunakan sos magic mengikut cara yang diajarkan, saya amat terkejut! Masak nasi goreng 1minit jer! Rasa dia memang sedap tak sama dengan mana-mana nasi goreng yang pernah saya rasa!" - Encik Azli Klang

"Sos magic ini telah bantu saya jadi pengusaha char kuey teow. Alhamdulillah semua customer kami puji masakan kami. Amat mudah hanya tambah air sahaja cepat dan jimat!" - Encik Rahim Kedah

Keistimewaan sos magic ini adalah dari bahan ramuannya. Sos ini dihasilkan dari 11 jenis ramuan istimewa dan dihasilkan sendiri oleh satu pasangan suami isteri yang berasal dari pahang dan kuala lumpur. En Zul dan isterinya Puan Zaza berkata tujuan utama sos ini diciptakan ialah untuk bantu ramai rakyat malaysia.

Dahulu kami juga adalah peniaga. Bila berniaga kedai makan satu masalahnya ialah banyak bahan yang kita perlukan untuk memasak. Dan bila pelanggan ramai kita taknak pelanggan menunggu lama untuk makan. Jadi saya dapat idea untuk menghasilkan satu formula yang dapat menjimatkan penggunaan bahan serta modal dan juga masak lebih pantas.

Dengan sos magic ini, ia dapat membantu ramai peniaga-peniaga restoran atau gerai-gerai makan menjimatkan kos dan juga menyediakan hidangan dengan pantas dan lazat. Kepada yang baru ingin berniaga pula jangan risau, sos magic amat membantu anda. Tak perlu pergi belajar skill memasak yang mahal. Tak perlu cari chef bayar gaji yang mahal, cukup dengan sos magic anda dah boleh jadi boss dan chef sendiri.

Untuk maklumat lanjut boleh lawat ke pages rasmi facebook kami ;

Rahsia Quali HQ
B38FD8E2-5942-4FA8-A8DB-DE8A489AE711.jpeg
 
Last edited:

CG Sponsors
Top
Log in Register