Sony Vaio Driver ... Toloooong!!!

CG Sponsors




degaOne

Active+ Member
Joined
Sep 18, 2007
Messages
3,458
Reaction score
15
Points
25
Salam semua otai2 pc... aku nak mintak tolong kawan2 smua carikan driver untuk laptop sony vaio aku ni. yg ada cuma driver display card dia jer, bunyi & network card & chipset & lain2 semua takdak...

Aku da torai google semua xde untuk brand sony vaio aku ni...

Sony tu model dia SONY VAIO VGN S28CP, os da install win xp pro sp3 ... So sesapa yg ada cara leh la bantu eden yek ...


#:-S tq
 
Sponsored Post

akecema

CG Top Poster Club
Joined
Jan 26, 2007
Messages
20,833
Reaction score
1,875
Points
206
VAIO ni pelik sikit
series model biasenye ikut country
asia, europe pastu ape tah lg
kene tau konye model cari mane
 

birdiecrow

Active Member
Joined
Apr 19, 2008
Messages
1,349
Reaction score
5
Points
25
cube poskan screenshot dari device manager.
boleh kawan tlg cari kan. :D
 

degaOne

Active+ Member
Joined
Sep 18, 2007
Messages
3,458
Reaction score
15
Points
25
VAIO ni pelik sikit
series model biasenye ikut country
asia, europe pastu ape tah lg
kene tau konye model cari mane
tu la pasal... aku rasa vaio ni dari negara china..
 

degaOne

Active+ Member
Joined
Sep 18, 2007
Messages
3,458
Reaction score
15
Points
25
Sponsored Post
Top
Log in Register