BTC USD 57,374.3 Gold USD 1,795.09
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell SOLD used Acer Extensa 4630z

spycat

Fun Poster
Messages
323
Joined
Mar 24, 2009
Messages
323
Reaction score
0
Points
10
used laptop Acer Extensa 4630z

spec laptop ni seperti dibawah

-Intel Pentium dual-core processor T4200 (2.0 GHz, 800 MHz FSB, 1 MB L2 cache)
-732 MB Mobile Intel Graphics Media Accelerator 4500M
-2GB DDR2
-14.1" WXGA Acer CrystalBrite LCD
-250GB HDD
-DVD-Super Multi DL
-Acer Nplify 802.11b/g/Draft-N WLAN
-free mouse
-free beg laptop

cd driver tak ada

saya tolong jualkan laptop kawan ayah saya.
harga RM1800..boleh nego lagi


contact : 0129021189 -adie-
[email protected] -ym-

lebih prefer COD dekat seluruh kawasan putra LRT stesen KL..boleh hubungi saya untuk kawasan lain

outlook.jpg


kedua.jpg


oncopy.jpg
 
Last edited:
Sponsored Post

qaz123

Super Active Member
Messages
5,645
Joined
Jul 12, 2008
Messages
5,645
Reaction score
169
Points
78
1k leh dipertimbangkan
 

pesona3f

Fun Poster
Messages
188
Joined
Sep 26, 2009
Messages
188
Reaction score
1
Points
15
mahal sgt lar 1.8k untk dual core proc.... 1k xleh ker?? ><
 

heaven

Active+ Member
Messages
2,646
Joined
Nov 8, 2007
Messages
2,646
Reaction score
11
Points
25
dah berapa bulan laptop ni beli??:-?:-?
 

spycat

Fun Poster
Messages
323
Joined
Mar 24, 2009
Messages
323
Reaction score
0
Points
10
xtawu plak..lupe nak tutup thread ni..laptop ni dah jual..ayah sy jual kat kedai cina dealer hp kawan die..hehehe...
 

megatterawis

Active Member
Messages
1,069
Joined
Aug 12, 2009
Messages
1,069
Reaction score
19
Points
30
first tulis kwn ayah punye laptop,
nie plak tulis ayah punye laptop,
lps tue ckp dh jual plak.
 

spycat

Fun Poster
Messages
323
Joined
Mar 24, 2009
Messages
323
Reaction score
0
Points
10
first tulis kwn ayah punye laptop,
nie plak tulis ayah punye laptop,
lps tue ckp dh jual plak.

hehe..sori bro..xde plak statement sy tulis "ayah saya punye laptop" dalam ni..kalau ada sila jelaskan pada saya.. :-?

xtawu plak..lupe nak tutup thread ni..laptop ni dah jual..ayah sy jual kat kedai cina dealer hp kawan die..hehehe...

yang saya cakap "ayah sy jual kat kedai cina dealer hp kawan die"..
thanks
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register