To Sell SOLD and tq carigold.com

CG Sponsors




adipop

Fun Poster
Joined
Jan 4, 2010
Messages
975
Reaction score
0
Points
10
SOLD SOLD SOLD ngan mudah member... :)
Phone ni masih ok 100%...
Cuma Housing belakang je sedih bila tengok...
Kalau yg pakai 3G,3.2mp,qwerty keypad,wifi n mcm2 lg la, boleh la beli..
ATAU, kalau ada yg nak SWAP atau TRADE bg tau la ye.. :)
Mungkin boleh SWAP atau TRADE ngan NOKIA,SONY,HTC,BLACKBERRY,APPLE n mcm2 lg la..
Tgok keadaan klu sy minat... :D

RM800 atau Sila offer harga yg berpatutan kalau berminat..:)cgrock
COD kat JB je k...(luar JB minta maaf,di tempat anda pon ada org yg jual juga) :)

SOLD SOLD SOLD
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
 
Last edited:
Sponsored Post

MR.NUKE

Active+ Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
2,569
Reaction score
3
Points
25
TT pm me price yg sedap utk hati..
 

adipop

Fun Poster
Joined
Jan 4, 2010
Messages
975
Reaction score
0
Points
10
just offer je bro... harga ok kita boleh meet hari ni jgk... :)
 

eez99

Active Member
Joined
Sep 30, 2008
Messages
1,727
Reaction score
1
Points
25
kalo yg luar kwsn cmne plak??? ko ltk la rege kat sini..nnt CGrian yg lain akn twr mnwr ngn ko...
 

KayoSokmo

Banned
Joined
Jul 25, 2009
Messages
882
Reaction score
4
Points
15
bab2 offer price yg tak bes ni....... aku taruk seratus hinggit kan baru padan muke TT.....he he he, gurau jea
 

adipop

Fun Poster
Joined
Jan 4, 2010
Messages
975
Reaction score
0
Points
10
aku dah updated harga....
korang jgn la offer harga mengarut... :(
aku beli harga RM2+++ taw dlu..
 

herokicap

Active Member
Joined
Dec 13, 2007
Messages
1,596
Reaction score
2
Points
25
kasi hp no.nak call.
belakang apsal calar balar camtu?
citer sket...
ada waranti lg ke?
 

adipop

Fun Poster
Joined
Jan 4, 2010
Messages
975
Reaction score
0
Points
10
kasi hp no.nak call.
belakang apsal calar balar camtu?
citer sket...
ada waranti lg ke?
biasa la bro... kerja lasak...
warranty dah out of dated..
PM kwn bro klu nak no fon...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register