(Q & A) Software waktu solat nokia e71

CG Sponsors




wak lan

Active Member
Joined
Jan 5, 2009
Messages
1,541
Reaction score
36
Points
30
Salam... kat CG ni sape tahu kat mana nak dapat software waktu solat untuk hp nokia E71. Software ni boleh dengar azan time masuk waktu solat..maklum la selalu outstation laa..
 
Sponsored Post

Lan Prepaid

Fun Poster
Joined
Apr 30, 2008
Messages
588
Reaction score
13
Points
15
Aku ada install software tu. Tak pakai sgt. Wktu solat dia tak tepat.
Tahun lepas aku guna softwre yg staf uitm buat. Tahun ni software tu dah expired. Boleh guna utk thn 2009 je

Tahun ni aku copy waktu solat jakim. Aku buat dlm excell. Simpan dlm henset.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register