Sistem Bulk SMS Murah 8sen/sms!!!

CG Sponsors
1838biz

Fun Poster
Joined
Sep 7, 2007
Messages
109
Reaction score
0
Points
10
Proposal ini akan menunjukkan peluang dan strategi mendapat pendapatan tambahan yang lumayan dengan hanya modal yang minima sekali sahaja.

INI MERUPAKAN PERNIAGAAN ANDA SENDIRI DAN KEUNTUNGAN BERSIH 100% TERUS KEPADA ANDA. KAMI MENAWARKAN PERNIAGAAN TERBAIK KEPADA ANDA.

Semua keperluan telah tersedia untuk anda memulakan perniagaan Bulk SMS ini termasuk sistem SMS yang terbaik dan proposal yang berguna untuk anda.Sebelum itu, biarlah saya memperkenalkan kepada anda serba sedikit sistem Bulksms untuk pengetahuan anda.

Apakah Sistem Bulk SMS?

Sistem bulk SMS membolehkan penghantaran SMS menggunakan komputer anda. Bukan hanya penghantaran SMS kepada satu penerima sahaja malah beribu-ribu penerima dengan beberapa klik sahaja. Bukan itu sahaja, anda boleh membuat sebarang nama sebagai ‘Sender id’. Boleh digunakan bagi perniagaan, peribadi atau apa-apa tujuan hebahan. Sistem ini dilengkapi dengan berbagai aplikasi SMS/MMS seperti phone book, baki kredit, SMS peringatan, SMS scheduler, penghantaran bisnes kad, laporan berkaitan dan banyak lagi.

Ciri-Ciri Sistem.

1. SMS Branding
Menghantar SMS kepada pelanggan dengan menggunakan nama yang unik spt MyBULKSMS, Nama dan lain-lain apabila penghantaran sms dibuat.

2.Delivery report
Laporan untuk setiap SMS yang anda hantar, amat berguna sebagai rujukan jika anda ingin menyemak kembali pelanggan/pengguna anda.

3.Personalize SMS
Menghantar SMS secara personal dengan menggunakan format Excel (.csv) iaitu file yang telah anda sediakan sebelum penghantaran dibuat.

4.Multilanguage SMS (Arabic, Chinese, Thai �)
Sistem yang menggunakan lima bahasa yang terpilih iaitu Arab, Chinese, English, Melayu dan Indonesia.

5.Long Text SMS
Boleh menghantar mesej sehingga 160 patah perkataan kepada penerima anda.

6.Send MMS
Anda juga boleh menghantar gambar atau apa saja melalui MMS.

7.Send Business Card
Menghantar kad perniagaan anda secara cepat dan mudah

8.SMS Reminder / Scheduler
Anda boleh membuat peringatan atau penjadual dari panel sistem ini seperti peringatan tarikh lahir atau membuat jadual penghantaran SMS anda secara sistematik.

9.Personal Phone Book
Buku telefon yang akan memyimpan segala maklumat pelanggan/pengguna anda. Anda juga boleh muat naik(upload) atau muat turun(download) file dalam bentuk .csv.

10.Mobile Number Grabber
Mencari no telefon daripada text secara automatik.
 
Sponsored Post

1838biz

Fun Poster
Joined
Sep 7, 2007
Messages
109
Reaction score
0
Points
10
PELAN PERNIAGAAN BULKSMS

Saya menawarkan 2 pelan perniagaan untuk anda nilai dan pertimbangkan mengikut kemampuan anda sendiri. Sila rujuk pelan tersebut di bawah:

1.BIZ CENTRE (RM1,388)

2.AGEN (RM388)
 

1838biz

Fun Poster
Joined
Sep 7, 2007
Messages
109
Reaction score
0
Points
10
Sebagai Biz Centre Bulk SMS ini (Pembayaran RM1388 sahaja dengan 5,000 SMS percuma), kami akan menyediakan laman web sistem SMS yang lengkap untuk anda memulakan perniagaan ini. Sistem yang membolehkan anda:

- Membuat SMS/MMS dengan sender id pilihan anda sendiri.

-Membuat pendaftaran Biz Centre/agen/ pelanggan baru

-Tambah Nilai Credit SMS kepada pelanggan dan agen

-Mengurus akaun Agen dan pelanggan.

- Membuat nama Sub Domain (contoh: truetech.bulksms.com) dan muat naik logo Agen anda sekiranya ada.

-Memantau laporan tambah nilai.

-Mempunyai sistem pengendalian SMS lengkap yang sama dengan referral dan agen anda.


Dengan mempunyai sistem lengkap dan sedia ada, anda telah boleh memulakan perniagaan Bulk SMS sendiri dengan mudah dan menguruskan pelanggan atau agen anda sendiri.KEUNTUNGAN PERTAMA:

Anda jual kepada pelanggan yang hanya ingin menjadi pengguna Bulk SMS ini. Pelanggan tersebut perlu membayar RM120 dan beliau akan mendapat web sistem SMS bersama 1,000 kredit SMS. Kos SMS anda hanya RM80. (1,000 sms X RM0.08). Oleh itu, setiap kali pelanggan ingin tambah nilai, anda akan mendapat RM40. (Minimum tambah nilai hanya 1,000 SMS).KEUNTUNGAN KEDUA (PERLANTIKAN AGEN):

Sebagai BIZ CENTRE, anda boleh melantik agen di bawah anda. Agen tersebut perlu membayar RM388 TERUS KEPADA ANDA dan anda perlu menyediakan akaun agen anda tersebut. SAYA AKAN AJARKAN BAGAIMANA MENYEDIAKAN AKAUN AGEN ANDA. Setiap pendaftaran agen baru, 300 sms akan ditolak dari akaun anda secara automatik dan anda perlu mengkreditkan 1000 sms ke dalam akaun agen yang baru dilantik. Oleh itu, anda kena pastikan mempunyai baki kredit 1,300 sebelum membuat pendaftaran agen baru. Anda boleh tambah nilai kredit SMS anda melalui Referral anda iaitu saya. Ingatlah, kos anda hanya RM104 bagi 1,300 SMS dan anda akan menerima bayaran RM388 dari Agen anda yang ingin memulakan perniagaan ini.Kos : 1,300 X RM0.08/sms = RM104 Pendaftaran Agen Baru = RM388
UNTUNG : RM388 – RM104 = RM284
 

1838biz

Fun Poster
Joined
Sep 7, 2007
Messages
109
Reaction score
0
Points
10
Sebagai Agen Bulk SMS ini (Pembayaran RM388 sahaja dengan 1,000 SMS percuma), kami akan menyediakan laman web sistem SMS yang lengkap untuk anda memulakan perniagaan ini. Sistem yang membolehkan anda:

-Membuat SMS/MMS dengan sender id pilihan anda sendiri.

-Membuat pendaftaran agen/ pelanggan baru

-Tambah Nilai Credit SMS kepada pelanggan dan agen

-Mengurus akaun Agen dan pelanggan.

-Membuat nama Sub Domain (contoh: truetech.bulksms.com) dan muat naik logo Agen anda sekiranya ada.

-Memantau laporan tambah nilai.

-Mempunyai sistem pengendalian SMS lengkap yang sama dengan referral dan agen anda.Dengan mempunyai sistem lengkap dan sedia ada, anda telah boleh memulakan perniagaan Bulk SMS sendiri dengan mudah dan menguruskan pelanggan atau agen anda sendiri.KEUNTUNGAN PERTAMA:

Anda jual kepada pelanggan yang hanya ingin menjadi pengguna Bulk SMS ini. Pelanggan tersebut perlu membayar RM120 dan beliau akan mendapat web sistem SMS bersama 1,000 kredit SMS. Kos SMS anda hanya RM90. (1,000 sms X RM0.09). Oleh itu, setiap kali pelanggan ingin tambah nilai, anda akan mendapat RM30. (Minimum tambah nilai hanya 1,000 SMS).KEUNTUNGAN KEDUA (PERLANTIKAN AGEN):

Sebagai agen, anda boleh melantik agen lain di bawah anda. Agen tersebut perlu membayar RM388 TERUS KEPADA ANDA dan anda perlu menyediakan akaun agen anda tersebut. SAYA AKAN AJARKAN BAGAIMANA MENYEDIAKAN AKAUN AGEN ANDA. Setiap pendaftaran agen baru, 300 sms akan ditolak dari akaun anda secara automatik dan anda perlu mengkreditkan 1000 sms ke dalam akaun agen yang baru dilantik. Oleh itu, anda kena pastikan mempunyai baki kredit 1,300 sebelum membuat pendaftaran agen baru. Anda boleh tambah nilai kredit SMS anda melalui Referral anda iaitu saya. Ingatlah, kos anda hanya RM117 bagi 1,300 SMS dan anda akan menerima bayaran RM388 dari Agen anda yang ingin memulakan perniagaan ini.Kos : 1,300 X RM0.09/sms = RM117 Pendaftaran Agen Baru = RM388
UNTUNG : RM388 – RM117 = RM271

Kalau ada sesiapa yang berminat boleh hubungi saya 0129223768
 

abdul_ir

Super Active Member
Joined
Mar 26, 2009
Messages
6,738
Reaction score
36
Points
70
8 sen / sms??
kalau 1000 pelanggan rm 80??
tak larat la..
 

1838biz

Fun Poster
Joined
Sep 7, 2007
Messages
109
Reaction score
0
Points
10
Kalau ikut pemahaman akulah...bukan MLM, Affiliate dsb...
TT jual system jerr nihh...

:)paid:)paid

Betul-betul
ini bukan MLM ini jual sistem saja. Tapi kalau sesiapa nak buat sistem MLM boleh guna sistem ini, maknanya sesiapa yang beli Sistem Bulk SMS ni dia boleh jual balik samada nak buat MLM ataupun affiliate mcm HYPROBLUK buat
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Betul-betul
ini bukan MLM ini jual sistem saja. Tapi kalau sesiapa nak buat sistem MLM boleh guna sistem ini, maknanya sesiapa yang beli Sistem Bulk SMS ni dia boleh jual balik samada nak buat MLM ataupun affiliate mcm HYPROBLUK buat
Betul tu......:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register