singnal terbaik...

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.20391
USD / JPY
107.352
GBP / USD
1.39442
USD / CHF
0.92386
USD / CAD
1.26432
EUR / JPY
129.243
AUD / USD
0.77842

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.

SF:Syukri

Active+ Member
Joined
Nov 28, 2010
Messages
2,630
Reaction score
255
Points
41
salam semua...
saya budak baru mcm maner kita nak tahu singnal buy atau sell

:-?:-?:-?
 
Sponsored Post

Rizal

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 25, 2008
Messages
12,222
Reaction score
682
Points
201
back to basic :D
 

jinlapar

CG Top Poster Club
Joined
Dec 16, 2009
Messages
20,107
Reaction score
628
Points
161
masta signal x leh jawab soalan nie ker?
patik nubi je:D:D
soalan entry buy sell amat meluas jawabnya..klu kata stoch dah oversold,tepatkah sinal buy itu #:-S
signal tepat tu kena tanya otai 2 :D:D:)paid:)paid
 

sawamura

Legendary Member
Joined
Mar 24, 2010
Messages
12,479
Reaction score
925
Points
161
salam semua...
saya budak baru mcm maner kita nak tahu singnal buy atau sell

:-?:-?:-?
adakah typo or mmg TT eja signal tuh singnal.. :">:">

BTW, soalan apakah ini sebenarnya..??

mcm mana nk tahu signal buy or sell..

ermm ginih..

BUY @ 113.45 <-- signal BUY
SELL @ 112.37 <--signal SELL

menjawab tak persoalan nih.. :(:)((
 

I'SPY

Active+ Member
Joined
Mar 2, 2009
Messages
3,776
Reaction score
19
Points
25
Salam semua master nubies tanya ni macam mana master semua boleh keluarkan signal con,GU esok nak buat cam na....:)
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register