Single Storey, Antara Gapi, Rawang

CG Sponsors




alfie82

Active+ Member
Joined
Sep 7, 2009
Messages
4,187
Reaction score
0
Points
20
as salam warga carigold..

Rumah landed di pinggir ibu kota.. harga still murah lagi ni.. cepat2 sambar.. jaringan lebuhraya pun dah lengkap nak ke sini. takde hal lah nak ulang alik KL

Untuk di Jual
Single Storey, Antara gapi, Rawang

- 1400 sqft
- 3 bilik dan 2 bilik air
- renovations - car porch dan extend dapur
- Rumah di jaga rapi
- keadaan rumah dan cat yang masih cantik dan baru
- suasana yang tenang dan hijau
- kawasan di lengkapi dengan pengawal keselamatan

Lokasi starategik
- 3 minit memandu ke sekolah kebangsaan
- 10 minit ke KTM komuter serendah
- 3 minit ke laluan utama KL-Ipoh
- 40 minit ke KL

Kemudahan
- Restoran
- kedai runcit
- sekolah
- surau
- klinik
- padang bola

RM 150,000 (nego)

Booking hanya 3%, dan baki 7% semasa sign S&P.

Alfie
019-3364948


**kepada pemilik rumah yang mencari pembeli atau
penyewa, saya boleh bantu anda. segala urusan
lawyer dan loan akan diuruskan.
 

Attachments

Sponsored Post

alfie82

Active+ Member
Joined
Sep 7, 2009
Messages
4,187
Reaction score
0
Points
20
Loan brapa boleh pergi ttpenyewa ada ke
loan 90%. so loan 135k lah. sekarang ada penyewa.. tapu kalau nak duk sendiri, nnti owner akan bagi notis pindah kt penyewa tu..
 

alfie82

Active+ Member
Joined
Sep 7, 2009
Messages
4,187
Reaction score
0
Points
20
up thread ni balik... loan pembeli tak lepas.. so sy open balik rumah ni kpd yg berminat... lai... lai....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register