Signal LuminousFX Team

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.13187
USD / JPY
107.154
GBP / USD
1.26389
USD / CHF
0.93845
USD / CAD
1.35385
EUR / JPY
121.286
AUD / USD
0.69750

CG Sponsors




tuah

Active Member
Joined
Dec 11, 2005
Messages
2,128
Reaction score
35
Points
30
Salam semua

lama dah den tak buka apa2 topik di CG nie..

den ingin berkongsi signal yg diberikan oleh team LumiousFX .


Rekod setakat ini setelah 3 hari diberikan di skype group

7 kali entry = Result 7 TP


Signal

Date : 05/11/2012

buy EU when market open, TP 1.28592 SL 1.28170...untuk isnin.

Signal Noon


BUY EURJPY dan GBPJPY jam 1.30 petang TP 20-40 pips


RESULT ARINI CUTLOSS
 
Last edited:
Sponsored Post

tuah

Active Member
Joined
Dec 11, 2005
Messages
2,128
Reaction score
35
Points
30
untuk sapa2 yg nak tau pasal ilmu dan ingin turut serta dlm room skype luminous :-

untuk bljr sila ke FB - http://www.facebook.com/groups/281648678615544/


untuk live signal sila add id :-

1. luminousneo

2. riezone

sila bgtau dari CG..


insyaAllah...den akan cuba share disini juga jika ada entry diberikan... seeloknya joint jer ke room skype tersebut.
 
Last edited:

tuah

Active Member
Joined
Dec 11, 2005
Messages
2,128
Reaction score
35
Points
30
den bukan masta arr... den peon yooo

saja kongsi kek geng2 sini
 

ZamzRepublic

Fun Poster
Joined
Oct 4, 2007
Messages
714
Reaction score
1
Points
15
Ok.. den pun nak follow gak.. TQ atas perkongsian abg peon :D
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
wak mesti pilih signal :)
 

tuah

Active Member
Joined
Dec 11, 2005
Messages
2,128
Reaction score
35
Points
30
hehe wak memang :)
 

tuah

Active Member
Joined
Dec 11, 2005
Messages
2,128
Reaction score
35
Points
30
Signal pagi sok dah ada...abaikan jika ada gap melebihi 20 pip
 
Sponsored Post
Top
Log in Register