BTC USD 62,440.7 Gold USD 1,804.88
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Siapa tau Forexgrandmaster Goyal ?

azrul282

Active+ Member
Joined
Jun 23, 2008
Messages
3,686
Reaction score
59
Points
30
Nak tanya,sape pernah chat atau langgan signal atau minta khidmat manage akaun forex oleh forexgrandmaster Goyal?dia from US..

www.forex-grandmaster.blogspot.com
ni blog dia..

Forexgrandmaster Goyal ni pulak YM id dia..

Kalau sape tau pasal bro ni leh citer x pasal dia ni?scammer ke or mmg otai forex?dia ada ckp dlm YM ngn aku dia managed akaun dari client serata negara,termasuk dari Malaysia..

So share info pasal dia ye..TQ
 
Sponsored Post

atlantis

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Feb 3, 2008
Messages
35,221
Reaction score
767
Points
161
abaikan......
ntah2 dari nigeria.
 

xtraez

Active Member
Joined
Jul 12, 2007
Messages
1,523
Reaction score
29
Points
35
YM aku kena spam ngan mamat nih.. dah delete dari contact book tapi masih spam offline message. semacam jer mamat nih.

Ada sesapa boleh tolong sya nak remove permenantly mamat ni? Sya tak tau macam mana dia masuk contact list saya.
 

azrul282

Active+ Member
Joined
Jun 23, 2008
Messages
3,686
Reaction score
59
Points
30
YM aku kena spam ngan mamat nih.. dah delete dari contact book tapi masih spam offline message. semacam jer mamat nih.

Ada sesapa boleh tolong sya nak remove permenantly mamat ni? Sya tak tau macam mana dia masuk contact list saya.

dia sembang pe dengan bro?psl forex ke?
 

azrul282

Active+ Member
Joined
Jun 23, 2008
Messages
3,686
Reaction score
59
Points
30
erm..aku rase ramai x kenal n pernah dapat signal dari mamat ni.
 

astagold.UMOFX

Legendary Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
13,054
Reaction score
605
Points
161
mamat tu india mari.

utk block ym dari terus spam, lepas delete ym id dia dari list, tekan ignore kalau ada receive spam lagi.
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.16038
USD / JPY
113.954
GBP / USD
1.37615
USD / CHF
0.92081
USD / CAD
1.23831
EUR / JPY
132.230
AUD / USD
0.75099

CG Sponsors




Top
Log in Register