BTC USD 38,788.2 Gold USD 1,824.53
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Siapa Boleh Tolong Buat Loan

azriusre

Active+ Member
Joined
Sep 27, 2008
Messages
4,078
Reaction score
9
Points
25
thread close
 
Last edited:
Sponsored Post

abdul_ir

Super Active Member
Joined
Mar 26, 2009
Messages
6,738
Reaction score
37
Points
70
menarik nie...akupon nak wat loan..tapi takleh la nak bagi komisen bnyak tu..
 

had_stylez

Active+ Member
Joined
Oct 11, 2010
Messages
3,325
Reaction score
2
Points
25
Salam,

Aku kerja swasta,syarikat sdn bhd (Listed Main Board BSKL)takde panel dan takde pgm dan ada CCRIS & CTOS, kira blacklist le nama aku tu.
Aku nak buat loan lebih kurang RM100K ke RM150K
Sapa sapa yang boleh tolong aku kasi komisen seperti berikut

RM100K - komisen RM20K
RM150K - komisen RM30K

Aku nak cari yang takde upfront pasal dah kena kencing sebelum ni.
Boleh buat aggrement untuk pembayaran komisen tu.

apa apa boleh pm atau email kat aku

[email protected]

gaji basic brpe bro??
 

paktam

Fun Poster
Joined
Feb 13, 2008
Messages
588
Reaction score
2
Points
15
kalau kerja swasta nak wat personal loan 150k susah bro..kalau gaji besar takpe..kalau kerja kerajaan pejam mata je bleh dpt..apa2 pun good luck..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register