Shuang Hor Enterprise Sdn Bhd (184951-D)(AJL93423) - www.shuanghor.com.my

Recommended Brokers


mr. Ceo

Fun Poster
Joined
Feb 28, 2018
Messages
174
Reaction score
7
Points
15
Ye tuan. Saya masih wujud.

Maaf lama tak jenguk sini. Lately banyak ke luar kawasan.

:D :D
 
Sponsored Post

mr. Ceo

Fun Poster
Joined
Feb 28, 2018
Messages
174
Reaction score
7
Points
15
Lama tak minum kopi CEO... Cut budget...
Laaaa kenapa? Bukan mahal sangat pun tuan. Harga ahli baru RM35 sekotak. Equivalent to RM1.80 seuncang.

Lebih baik minum kopi ceo. Badan pun semakin sihat.
 

rezeki2020

Junior Member
Joined
Aug 13, 2017
Messages
73
Reaction score
3
Points
11
SH ni 1 je masalah dia..nak kena ke HQ kat damansara utk segala urusan...jemmm
kalau ada stokis/mobile stokis kan senang...
 

mr. Ceo

Fun Poster
Joined
Feb 28, 2018
Messages
174
Reaction score
7
Points
15
SH ni 1 je masalah dia..nak kena ke HQ kat damansara utk segala urusan...jemmm
kalau ada stokis/mobile stokis kan senang...
Ye tuan. Saya setuju. Tapi ada sebabnya kenapa Shor buat begitu.

Pertama, agent tak digalakkan untuk simpan stok. Kalo nak beli, hanya boleh beli direct kat kaunter atau beli online. Ni adalah usaha supaya tak ada money game boleh dilakukan dari kalangan agent.

Kedua, supaya tiada lambakan produk di pasaran. Hanya beli apa yang nak dimakan / pakai.

Saya order pun lalu online je skg ni. Benda boleh beli online kot, buat apa offline?

Hahaha
 
Sponsored Post
Top
Log in Register