Shuang Hor Enterprise Sdn Bhd (184951-D)(AJL93423) - www.shuanghor.com.my

CG Sponsors




mr. Ceo

Fun Poster
Joined
Feb 28, 2018
Messages
178
Reaction score
7
Points
15
Ye tuan. Saya masih wujud.

Maaf lama tak jenguk sini. Lately banyak ke luar kawasan.

:D :D
 
Sponsored Post

mr. Ceo

Fun Poster
Joined
Feb 28, 2018
Messages
178
Reaction score
7
Points
15
Lama tak minum kopi CEO... Cut budget...
Laaaa kenapa? Bukan mahal sangat pun tuan. Harga ahli baru RM35 sekotak. Equivalent to RM1.80 seuncang.

Lebih baik minum kopi ceo. Badan pun semakin sihat.
 

rezeki2020

Junior Member
Joined
Aug 13, 2017
Messages
88
Reaction score
4
Points
11
SH ni 1 je masalah dia..nak kena ke HQ kat damansara utk segala urusan...jemmm
kalau ada stokis/mobile stokis kan senang...
 

mr. Ceo

Fun Poster
Joined
Feb 28, 2018
Messages
178
Reaction score
7
Points
15
SH ni 1 je masalah dia..nak kena ke HQ kat damansara utk segala urusan...jemmm
kalau ada stokis/mobile stokis kan senang...
Ye tuan. Saya setuju. Tapi ada sebabnya kenapa Shor buat begitu.

Pertama, agent tak digalakkan untuk simpan stok. Kalo nak beli, hanya boleh beli direct kat kaunter atau beli online. Ni adalah usaha supaya tak ada money game boleh dilakukan dari kalangan agent.

Kedua, supaya tiada lambakan produk di pasaran. Hanya beli apa yang nak dimakan / pakai.

Saya order pun lalu online je skg ni. Benda boleh beli online kot, buat apa offline?

Hahaha
 

mr. Ceo

Fun Poster
Joined
Feb 28, 2018
Messages
178
Reaction score
7
Points
15
INNOCOUS bermaksud tidak berbahaya.

Dalam konteks Lingzhi terhadap tubuh badan, ia bermaksud tidak beracun kepada mana-mana organ sekalipun termasuk organ Hati.

Malah fungsinya pula yang terbukti berkesan secara sains dapat merawat kecederaan organ Hati itu sendiri dengan cara nyahtoksik hingga ke tahap sel dalam keadaan yang sangat selamat.

Walau bagaimanapun, sayuran yang dianggap sebagai THE TOP MEDICINE dalam senarai panjang hierarki herba ini seringkali disalah anggap iaitu apabila makan Lingzhi dan mengalami healing crisis, mereka cepat-cepat menyalahkannya dan mengatakan crisis itu sebagai kesan sampingan pengambilannya. Tanggapan ini sama sekali salah kerana Lingzhi bukan drugs yang akan mentoksikkan badan.

Inilah yang kami selalu ingatkan dari awal lagi. Makanlah dengan ilmu dan lakukan dengan kefahaman. Ambil dos yang bertepatan dengan keperluan diri dan berikan masa yang cukup lama untuk badan membersih dan membaikpulih.

Sabar dan tetapkan pendirian. Jika nak gabungkan rawatan alopati dan holistik pun, fokus sama adil. Usah melompat sana-sini seperti tidak ada hala tuju dan bila keputusan kesihatan tidak memuaskan, pandai pula anda menuduh Lingzhi punya peranan.

Amatlah susah jika anda sendiri gagal untuk mendisiplinkan diri dan setuju atau tidak bahawa orang yang tak berdisiplin selalunya sukar untuk berjaya walau apa juga yang dia usahakan.

#RajaLingzhiShuangHor
 

mr. Ceo

Fun Poster
Joined
Feb 28, 2018
Messages
178
Reaction score
7
Points
15
Shuang Hor & MLM.

Kawan-kawan nak tau tak? Kalaulah Shuang Hor bukan dalam bentuk MLM, ramai yang akan berputih mata tak berpeluang makan Lingzhi termasuklah kami juga tak terkecuali.

Itu tentang kemampuan beli. Yang ini pula soal tanggapan. Walau dah berbentuk MLM sekalipun, ramai juga yang lebih rela tak nak makan produk Shuang Hor sebab tanggapan negatif tentang MLM. Pulak dah... Padahal mereka tak faham sistem perniagaan Shuang Hor yang tak pernah berubah dari dulu sampai kini. Anggapan yang dibuat adalah anggapan pukul rata bahawa MLM semuanya sama.

Nasihat kami, tolak tepi rasa skeptikal melalui pengalaman buruk anda dengan syarikat MLM lain. Itu syarikat lain, sistem dan orangnya dah tentu tak sama walau bentuknya MLM juga. Kalau di sana buruk bagi anda, di sini anda betul-betul pastikah akan terima pengalaman yang sama?

Kami belum pernah [email protected] lagi di sini orang luar mengeluh kerana ditipu atau ditindas pengedar Shuang Hor. Mungkin juga benar kalau ada individu pengedar yang tak jujur tetapi apabila Shuang Hor sendiri digelar scammer, sungguh janggal dan asing sekali rasanya didengar di telinga.

Di sini, konsep halal bukan saja tertumpu pada seluruh 32 item yang dihasilkan tetapi juga soal keberkatan dalam mencari rezeki yang halal. Bukan dengan cara upline menipu downline, memperdaya, menindas dan sebagainya. Untuk apa membina kekayaan di atas penderitaan orang lain? Kita nak sama-sama naik dan sama-sama berganding bahu. Bukan saling menyekat, menjatuhkan dan dengki khianat.

Justeru, jika kita para pengedar mempunyai keinginan untuk bertahan lama di sini, contohilah kecekalan dan ketabahan barisan Diamond kita dalam usaha mendidik dan memberi kefahaman kepada orang ramai di luar sana. Barisan Diamond, Double Diamond, Tripple Diamond dan Gold Diamond kita bukan saja [email protected] lama yang sudah banyak makan garam dalam dunia Shuang Hor tetapi dalam kedudukan mereka sekarang, cuba kita fikirkan apakah SEBAB YANG KUKUH di sebalik bertahannya mereka walau sudah puluhan tahun lamanya di sini.

#rugitolakshuanghor
#hanyakeranaskeptikalmlm
#RajaLingzhiSHuangHor

Boleh teruskan bacaan anda disini https://www.facebook.com/pg/RajaLingzhiShuangHor/posts/?ref=page_internal
 

mr. Ceo

Fun Poster
Joined
Feb 28, 2018
Messages
178
Reaction score
7
Points
15
Menarik tak?
Cepat tengok!
Negara yang tak dipandang oleh WHO atas dasar politik.
Urus Covid-19 dengan caranya sendiri.
ALONE ya.
ALONE tanpa bantuan negara lainpun.
ALONE urus wabak sampai ZERO.

Boleh tengok video kat link bawah ni...

http://instagr.am/p/B_rwLhTpw_Y/
Dan yang lebih menarik lagi ialah Lingzhi Shuang Hor juga berasal dari negara ini 👉 TAIWAN.

Adakah????
Mungkinkah????
Tapi boleh jadi, kan???
Fikir dan jawab sendirilah ya.

Lingzhi Shuang Hor memang dari TAIWAN!

#RajaLingzhiShuangHor
 
Sponsored Post
Top
Log in Register