shortcut folder

CG Sponsors




latlanun

Fun Poster
Joined
Apr 9, 2008
Messages
313
Reaction score
0
Points
20
Salam warga CG,
saya selalu menemui shortcut simbol yg isinya tinggal 1kb bila click x leh buka,saya pasti ini adalah kesan dari serangan virus,saya minta warga cg yang pakar dalam hal mengurus virus dapat membantu menyelesaikan atau ada software lain yg bole share:(:)((
 
Sponsored Post

degaOne

Active+ Member
Joined
Sep 18, 2007
Messages
3,458
Reaction score
15
Points
25
Tu malware ... download je hidden file tool pastu scan pastu change jer ... folder2 yg jd shortcut tu delete jer
 

strash_x

Active Member
Joined
Feb 14, 2006
Messages
2,005
Reaction score
4
Points
25
cari shortcut Remover, ada kat google, download dan install
 

kaklimah

Active+ Member
Joined
Dec 25, 2010
Messages
3,238
Reaction score
4
Points
25
download showusb..pastu delete file shortcut..kalo berjaya angkat tangan macam sayaaa~~~~~
 

mohd_robi89

Freshie
Joined
Dec 6, 2011
Messages
23
Reaction score
0
Points
3
kalau dah nampak hidden folder,dan x bleh nak bg viewable blk,try download iReset..tu bleh wat folder tu leh tukar setting hidden kpd x hidden.
 

takumie

Super Active Member
Joined
Nov 8, 2010
Messages
7,630
Reaction score
24
Points
65
dwnld je AV smadav made from indon..setle mslh..hehehe
 

CH4

Legendary Member
Joined
Nov 9, 2010
Messages
18,531
Reaction score
461
Points
136
klik kanan kt folder tu..lps tu..edit jd F:/nama folder
 
Sponsored Post
Top
Log in Register