Shin Chan

CG Sponsors




Anas Asarani

Fun Poster
Joined
Aug 9, 2009
Messages
939
Reaction score
1
Points
15
Salam,

Mana nak daptkan komik die ni ye? Aku tengok kt kedai2 buku xjual pun.


Thanks
 
Sponsored Post

ijakstory

Active+ Member
Joined
Oct 10, 2007
Messages
2,723
Reaction score
9
Points
25
kedai buku? awak area mana ni? kat kl ni belambak komik sinchan ni
(saya selalu usha kat kedai buku india/mamak)..
 

fadlie

Active Member
Joined
Jul 7, 2008
Messages
1,993
Reaction score
4
Points
25
Rasanya buku sinchan akan ada value tinggi nanti sebab pencipta dia dah mati.. so leh wat koleksi...
 

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,313
Reaction score
442
Points
136
kinokuniya ada rasenye
 

slayer7815

Active+ Member
Joined
Mar 27, 2009
Messages
3,221
Reaction score
33
Points
30
dkt cineleisure ada kat dpn tempat bayar parking, OU pon ada. OU kat comic paradise
 

sickchild

Fun Poster
Joined
Feb 1, 2010
Messages
136
Reaction score
0
Points
10
Sg Wang Sun Comic? Kalau nak complete set, try order dari comic house. Guna order form yg ada dekat last few page komik book tu.

P/S: Kalau tak silap, maybe komik shin chan akan diteruskan oleh pelukis lain.
 

lutttfi

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Dec 26, 2007
Messages
7,423
Reaction score
58
Points
70
tt..
merate ader jual~
 

mangkaq

Super Active Member
Joined
Mar 13, 2008
Messages
8,834
Reaction score
71
Points
75
Setiap kedai buku komik tu wajib ada...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register