To Sell Shell V-Power Merchandise

CG Sponsors




jomie

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Sep 24, 2008
Messages
6,845
Reaction score
613
Points
111
salam to all member..

Important msg..

Set murah gila tahap gila babas..

RM 10


ITEM : Topi Shell V-Power (takkan ade jual kat kedai)..
Lighter boleh refill Dunhill - bukan windproof ..
(warna je la same mcm Dunhill)..ekeke
Beg kertas Shell V-Power untuk sumbat brg2 tu
(ni pun takkan ade jual kat kedai)

Just RM10...





- Aku lokasi Shah Alam, Selangor...Jadi kepada member yang jauh2 tak dpt jumpe, kalu korang nak buat simpanan sendiri pun boleh aku poskan...

call/sms jomie 0172942558 :)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

jomie

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Sep 24, 2008
Messages
6,845
Reaction score
613
Points
111
tepi lighter ada ala2 kayu gitu

 

aes

Super Active Member
Joined
Apr 12, 2008
Messages
9,557
Reaction score
19
Points
65
nak gak ni ..... kete aritu dah melopeh
 

jomie

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Sep 24, 2008
Messages
6,845
Reaction score
613
Points
111
nak gak ni ..... kete aritu dah melopeh

tu la pasal..ramai yang request tapi ramai jugak yg beli keter aritu...ngaaaaaa

call/sms jomie 0172942558 kalu nk beli brg ni :D
 

aes

Super Active Member
Joined
Apr 12, 2008
Messages
9,557
Reaction score
19
Points
65
tu la pasal..ramai yang request tapi ramai jugak yg beli keter aritu...ngaaaaaa

call/sms jomie 0172942558 kalu nk beli brg ni :D
aritu izan_88 ada gitau tak psl aku tak jdk nak beli kete ferrari tu sbb wife keguguran .... booth kena cancel

tp yg ni mmg nak beli utk sendiri bkn nak jual
 

jomie

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Sep 24, 2008
Messages
6,845
Reaction score
613
Points
111
aritu izan_88 ada gitau tak psl aku tak jdk nak beli kete ferrari tu sbb wife keguguran .... booth kena cancel

tp yg ni mmg nak beli utk sendiri bkn nak jual


erkk...macam tu la plak kesnye..aku dah lupe kalu izan ade btau pun sbb ramai sgt member yg roger...huhu..
 

jomie

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Sep 24, 2008
Messages
6,845
Reaction score
613
Points
111
8 item left....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register