Wanted Sewa google chrome dan internet anda

CG Sponsors




fizzy86

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 14, 2009
Messages
7,376
Reaction score
37
Points
70
Assalam...

Saya nak sewa google chrome dan internet anda, dengan remote menggunakan software splashtop dari rumah saya.

Apa yang anda perlu adalah dengan download software ini kedalam laptop/desktop kemudian sy akan beri password untuk saya remote dari rumah saya.

tujuan adalah untuk pengiklanan di Google

Setiap kali saya login, sy akan beri RM10, dan genap sebulan saya akan Transfer ke Account anda Rm100

Saya akan transfer setiap kali selepas saya login.

kalau tiada aral melintang sebulan anda boleh dapat lebih kurang RM300.

Berminat boleh klik link di bawah untuk whatsapp

www.wasap.my/60163169691
 
Sponsored Post

Mata_Pena

Active+ Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
4,113
Reaction score
1,172
Points
101
bahaya tu org bule access ke dalam pc kita.
 

fizzy86

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 14, 2009
Messages
7,376
Reaction score
37
Points
70
ya...lepas tu unistall lah.. sebab tu nak beri upah setiap kali login... ��
 

fizzy86

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 14, 2009
Messages
7,376
Reaction score
37
Points
70
betul....berminat boleh whasapp
 

divx

Active Member
Joined
Jun 20, 2013
Messages
1,686
Reaction score
23
Points
25
buat 2 connection je. pakai 2 isp.
 

C_Kenek

Super Active Member
Joined
Feb 23, 2008
Messages
5,123
Reaction score
58
Points
70
minat tapi takut maklumla nanti leh control fb nanti terkutuk najib kedalam aku
 

H-S

Active+ Member
Joined
May 16, 2010
Messages
4,143
Reaction score
78
Points
30
wow menarik.. ada lebihan laptop.. boleh buat..
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,201
Reaction score
1,537
Points
596
Pengiklanan di google

Ko buat adwords ke ape

Cam best jer
 
Sponsored Post
Top
Log in Register