BTC USD 23,809.4 Gold USD 1,792.34
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Sewa bas di Langkawi

8_Rash_8

Fun Poster
Messages
786
Joined
Feb 27, 2010
Messages
786
Reaction score
1
Points
15
Salam sejahtera,

Saya ingin menyewa bas untuk group 20 - 30 orang di Langkawi. Sewaan selama 2 hari - pergi/balik dari jeti, bersiar di beberapa tempat Langkawi seperti cable car, duty free area dll.

Jika ada tolong pm saya maklumat.


Terima kasih!:)cgrock
 
Sponsored Post

matsarol

Active Member
Messages
1,557
Joined
Aug 31, 2009
Messages
1,557
Reaction score
5
Points
25
bro try pm aurasucess_88 dia ada buat biz kereta sewa kat sana..mana kalau dia ada contact area sana
 

AuraSuccess_88

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
69,867
Paid Membership
Joined
Apr 3, 2010
Messages
69,867
Reaction score
185
Points
528
bro try pm aurasucess_88 dia ada buat biz kereta sewa kat sana..mana kalau dia ada contact area sana

bas tk de treler ada.hahhaa

kawan ada ler boleh ler try tanya kalau betul2 kompom..kena detailkan sewa sehari ka macam mana jadi mudah nak tanya harga..
 

8_Rash_8

Fun Poster
Messages
786
Joined
Feb 27, 2010
Messages
786
Reaction score
1
Points
15
bas tk de treler ada.hahhaa

kawan ada ler boleh ler try tanya kalau betul2 kompom..kena detailkan sewa sehari ka macam mana jadi mudah nak tanya harga..

Bawa orang, bukan balak hahaha.

Bro bagi harga sewa sehari berapa, 30 orang max. Ikut jadual dan tempat yang nak lawati kita.
 

AuraSuccess_88

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
69,867
Paid Membership
Joined
Apr 3, 2010
Messages
69,867
Reaction score
185
Points
528
Bawa orang, bukan balak hahaha.

Bro bagi harga sewa sehari berapa, 30 orang max. Ikut jadual dan tempat yang nak lawati kita.

ikut jadual bro tu kiranya berapa tempat?pasal ritu ada juga dia tanya berapa tempat..pastu nak guna biler?takut kang tk ade kosong memang tk dpt nak bantu..
 

advanzato

Active+ Member
Messages
3,298
Joined
Apr 28, 2008
Messages
3,298
Reaction score
13
Points
25
TT.... aku nak tumpang thread hang leh tak.....

Aku nak tanya kat Aurasuccess dia ada tak Toyota Hiace utk sewa 2 hari pada 23 March nanti..... :D
 

AuraSuccess_88

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
69,867
Paid Membership
Joined
Apr 3, 2010
Messages
69,867
Reaction score
185
Points
528
TT.... aku nak tumpang thread hang leh tak.....

Aku nak tanya kat Aurasuccess dia ada tak Toyota Hiace utk sewa 2 hari pada 23 March nanti..... :D

assalamualaikum boss..bulan 3 nie banyak memang penuh.pasai banyak yang menarik2 dok ada.... lagipon toyota hiace mmg saya tk de...
 

AuraSuccess_88

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
69,867
Paid Membership
Joined
Apr 3, 2010
Messages
69,867
Reaction score
185
Points
528
1-2hb March bro. Full days.

bro kalau kau betul2 nak msj aku no ko senang sket aku nak beritahu n tanya...dah tanya 2 org tadi siap ada guide pon ada.. bawa sndr ja tak da :D:D msj kat aku 0134195708 :)paid
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register