Wanted Sewa bas - budget RM1000

CG Sponsors




kedaibiasa

Active Member
Joined
Oct 8, 2009
Messages
1,238
Reaction score
8
Points
25
Salam Sejahtera,

Saya ingin mencari bus sekolah/persiaran untuk disewa budget RM1000 bagi pihak PERSATUAN ORANG CACAT PENDENGARAN SELANGOR (POCPS) untuk aktiviti mereka seperti berikut :

Bertolak tarikh : 25hb Mei 2013 (hari Sabtu)
Masa : 8.30 pagi
Tempat : Wisma MAIS Seksyen 3 Shah Alam ke Dusun Eco Resort, Bentong, Pahang

Balik tarikh : 26hb Mei 2013 (hari Ahad)
Masa : 12.30 tengahari
Tempat : Dusun Eco Resort, Pahang kembali ke Wisma MAIS, Seksyen 3, Shah Alam.


mohon bantuan kerana mereka dijanjikan oleh JKM untuk bus percuma tapi last minit takde bus.. call/sms : 019-3948519

:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

rakcacer

Active+ Member
Joined
Jul 20, 2009
Messages
4,027
Reaction score
76
Points
30
baik sewa ng glc atau agensi kerajaan yg ada bas. lg murah... buat surat rasmi. rasanye tak sampai seribu. sbb dulu kwn sewa bas lembaga nenas baru rm500 utk 2 hari siap driver
 

kedaibiasa

Active Member
Joined
Oct 8, 2009
Messages
1,238
Reaction score
8
Points
25
thanks untuk info..ni sebab dah dekat tarikh..tak sempat..
 

magnesium

Legendary Member
Joined
Apr 18, 2010
Messages
10,544
Reaction score
308
Points
131
Rm1000 2 hari susah tu

Nampaknya tt kena jumpa sendiri pemilik bas sekolah pastu buat rayuan dan pujuk katakan yg ni untuk amal kebajikan
 

magnesium

Legendary Member
Joined
Apr 18, 2010
Messages
10,544
Reaction score
308
Points
131
Kalau agensi kerajaan memang murah
Saya dulu sewa bas 3 hari rm500 je selangor-kelantan

Masih sempat rasanya tapi kena terus pergi kepada pengarah kot
 

kedaibiasa

Active Member
Joined
Oct 8, 2009
Messages
1,238
Reaction score
8
Points
25
saya kemarin ada dapat contact dari geng cg jugak nick nama alang..tapi nombor dah dapat bila call..
 

kedaibiasa

Active Member
Joined
Oct 8, 2009
Messages
1,238
Reaction score
8
Points
25
Kalau agensi kerajaan memang murah
Saya dulu sewa bas 3 hari rm500 je selangor-kelantan

Masih sempat rasanya tapi kena terus pergi kepada pengarah
kot
ada sumber tak..boleh copy alamat mereka.. :D:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register