BTC USD 86,619.0 Gold USD 4,191.23
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Setup Problem : iPhone F1

korang serius ker nak carik dia nie..

cuba kontact hosting company nie..mintak dia reveal kan owner website nie..nurdigi.com


Registration Service Provided By: NIKHOST TECHNOLOGY
Contact: +601.22288652
Website: http://www.e-hosting.com.my

Website: www.e-hosting.my
Registrar: NIKHOST TECHNOLOGY
Domain Name: NURDIGI.COM


Registrant:
PrivacyProtect.org
Domain Admin ([email protected])
P.O. Box 97
Note - All Postal Mails Rejected, visit Privacyprotect.org
Moergestel
null,5066 ZH
NL
Tel. +45.36946676

Creation Date: 29-Jan-2008
Expiration Date: 29-Jan-2009
x-plain sikit bro?..x faham arr?...:-?
 
ala miera...x edora la camni...meh sini2...xpe ktorng x wat ape2 pn...ktorng nak nak oder brg power je kat u...dgr citer kuali power...cpt la...cni la
 
Currently Active Users Viewing This Thread: 10 (7 members and 3 guests)
notrexdame, amira88, tomie, anuarinvestor, aidil08, PopIsDead, mj12


sape kah itu?
 
x-plain sikit bro?..x faham arr?...:-?

aku penah chat ngan dia..pasal aku nak service dia..traffic builder..pon dia tak deliver gak!

dia cakap dia owner website NURDIGI.COM!

anyhow..domain tuh..privacy protected la..

just kita boleh tahu kat maner dia hostkan website tuh..
Contact: +601.22288652
Website: http://www.e-hosting.com.my


so mungkin boleh contact co hosting tuh..dan mintak tolong dorang bagitau..alamat nurdigi.com tuh dimaner!

just my idea

pop
 
sekarang yg power tembak ko ni miera...bukan client ko...sbb kita semua ahli perniagaan gak....so..you should learn from us..baby
 
sekarang yg power tembak ko ni miera...bukan client ko...sbb kita semua ahli perniagaan gak....so..you should learn from us..baby

emmm..

benda2 macam nie yang buat orang lain susah nak wat online biz!

bad repo for online sellers!
:mad:
 
aku penah chat ngan dia..pasal aku nak service dia..traffic builder..pon dia tak deliver gak!

dia cakap dia owner website NURDIGI.COM!

anyhow..domain tuh..privacy protected la..

just kita boleh tahu kat maner dia hostkan website tuh..
Contact: +601.22288652
Website: http://www.e-hosting.com.my


so mungkin boleh contact co hosting tuh..dan mintak tolong dorang bagitau..alamat nurdigi.com tuh dimaner!

just my idea

pop

thats all i can help!

the rest up to you..buyers!!
 
Back
Top
Log in Register