Set Dekoder Percuma untuk menonton Mytv Myfreeview

CG Sponsors




Joined
Jan 2, 2019
Messages
33
Reaction score
1
Points
11
Hello warga CG,
Di mana dan bila kita akan menerima set Dekoder Percuma untuk menonton Mytv Myfreeview secara percuma?

Kita difahamkan di laman web myfreeview dot tv:-
"Projek DTT (Televisyen Terestrial Digital) adalah di bawah naungan Kementerian Komunikasi dan Multimedia Malaysia (KKMM) dan diselia oleh Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM). Ia merupakan satu inisiatif Kerajaan untuk menyediakan khidmat penyiaran TV dan radio terbaik untuk rakyat. Pembaharuan ini memberikan semua siaran yang lebih jelas tanpa sebarang bayaran bulanan."
 
Sponsored Post

taurusguy1983

Active Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
1,417
Reaction score
72
Points
40
boleh check diwebsite mytv , masukan no ic anda utk memeriksa anda layak terima secara percuma atau tidak

pemberian percuma berdasar rekod penerima brim
 

[email protected]

Super Active Member
Joined
Dec 7, 2011
Messages
9,233
Reaction score
95
Points
80
boleh check diwebsite mytv , masukan no ic anda utk memeriksa anda layak terima secara percuma atau tidak

pemberian percuma berdasar rekod penerima brim
owh...mcm tu ker...hurmm...
memang tak la....kalau mcm tu...:)):))
 

Jedi

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
42,755
Reaction score
1,869
Points
201
Aku penerima dedak...eh...br1m :)paid

Layak ek dapat?

Tapi aku tv pun takde.

Leh ke aku jual kat orang dekoder tu?
 

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
Aku penerima dedak...eh...br1m :)paid

Layak ek dapat?

Tapi aku tv pun takde.

Leh ke aku jual kat orang dekoder tu?
penerima dedak paling bawah sekali, dan lokasi penerima dedak dlm liputan je layak dapat bang. ekekeke.
 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,505
Reaction score
426
Points
91
aku dah dapat surat. tp xda terima call lg utk diorang kasi dekoder
 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,505
Reaction score
426
Points
91
decoder mytv yg kerajaan bagi x blh guna dgn antenna tulang ikan ke?? strength dan quality teruk gila,dapat 15% ja. decoder asal aku ok je
 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,505
Reaction score
426
Points
91
akhirnya dapat juga.vendor mytv dtg pasang.decoder model N8784H.guna dish
 
Sponsored Post
Top
Log in Register