• Forum searching still not well functioning . We have already working on it.

Set Dekoder Percuma untuk menonton Mytv Myfreeview

Recommended Brokers


Latest Threads

Joined
Jan 2, 2019
Messages
34
Reaction score
1
Points
0
Hello warga CG,
Di mana dan bila kita akan menerima set Dekoder Percuma untuk menonton Mytv Myfreeview secara percuma?

Kita difahamkan di laman web myfreeview dot tv:-
"Projek DTT (Televisyen Terestrial Digital) adalah di bawah naungan Kementerian Komunikasi dan Multimedia Malaysia (KKMM) dan diselia oleh Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM). Ia merupakan satu inisiatif Kerajaan untuk menyediakan khidmat penyiaran TV dan radio terbaik untuk rakyat. Pembaharuan ini memberikan semua siaran yang lebih jelas tanpa sebarang bayaran bulanan."
 
Sponsored Post

taurusguy1983

Active Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
1,367
Reaction score
62
Points
48
boleh check diwebsite mytv , masukan no ic anda utk memeriksa anda layak terima secara percuma atau tidak

pemberian percuma berdasar rekod penerima brim
 

Jedi

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
41,684
Reaction score
1,532
Points
163
Aku penerima dedak...eh...br1m :)paid

Layak ek dapat?

Tapi aku tv pun takde.

Leh ke aku jual kat orang dekoder tu?
 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,007
Reaction score
367
Points
83
aku dah dapat surat. tp xda terima call lg utk diorang kasi dekoder
 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,007
Reaction score
367
Points
83
decoder mytv yg kerajaan bagi x blh guna dgn antenna tulang ikan ke?? strength dan quality teruk gila,dapat 15% ja. decoder asal aku ok je
 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,007
Reaction score
367
Points
83
akhirnya dapat juga.vendor mytv dtg pasang.decoder model N8784H.guna dish
 
Sponsored Post
Top
Log in Register