To Sell Set cadar rm55.00 Dan comforter 100%Cotton

CG Sponsors




yalin

Fun Poster
Joined
Jan 18, 2010
Messages
281
Reaction score
0
Points
10
MURAH DAN JIMAT

HARGA CADAR RM 55.00 TERMASUK POS PENGHANTARAN


MADE FROM CHINA
MATERIAL KAIN (COTTON GRED B)


CADAR FITTED 1 HELAI
SARUNG BANTAL 4 HELAI
SARUNG BATAL PELUK 1 HELAI
COMPORTER 1 HELAI


SOLEHAH MAT AKHIR
NO 57 JLN SP 7/10 TAMAN SAUJANA PUCHONG
47100 PUCHONG SELANGOR


BAYAR MELALUI:
CIMB: 02120020911521



BAYARAN DI BUAT..PENGHANTARAN AKAN DIJALANKAN...

EMAIL: [email protected]

NO TEPON: 0178853954/0125131298

Meh jenguk dulu: http://yalincollection.blogspot.com
Jika anda berminat dengan perhiasan jati sila ke http://rscollection-macam2ada.blogspot.com


terima kasih...selamat berkunjung

ini stok terkini 16/2/2010


YN1



YN2



YN3



YN4



YN5



YN6


YN7



YN8


Stok dah x banyak..siapa cepat dia dapat...
 
Last edited:
Sponsored Post

alliyaz

Active Member
Joined
May 11, 2009
Messages
1,764
Reaction score
2
Points
25
CADAR FITTED 1 HELAI
SARUNG BANTAL 4 HELAI
SARUNG BATAL PELUK 1 HELAI
COMPORTER 1 HELAI

seme ni 55.00 ke....murah dah ni
 

yalin

Fun Poster
Joined
Jan 18, 2010
Messages
281
Reaction score
0
Points
10
yup...kalu anda tinggal kat berdekatan sennag anto tangan jekk ,,,sebelum tuh anda dah bace ke profile cadar nihh,,dan tengok semua corak2tuh,,,
terima kasih banyak,,jika berminat msg ekk,,,
 

amivortex

Fun Poster
Joined
Feb 27, 2009
Messages
646
Reaction score
1
Points
25
ala.. aku baru tau lah.. dah suh kawan beli kat kl last week.. semuanya rm90.. alallaala.. lambat tul lah aku tau nih... eeeeeeeeee
 

Anonymous89

Super Active Member
ForexMart Fans
Joined
Apr 28, 2009
Messages
5,408
Reaction score
28
Points
80
wah menarik menarik cadar nie ... :D
 

yalin

Fun Poster
Joined
Jan 18, 2010
Messages
281
Reaction score
0
Points
10
untuk aliyyaz...ble kalu line situ,,amik laa satu.,..
untuk eh pulak,,dia nih memang bila basuh x berbulu,,bukan campuran polyster,,cotton tapi gred B..tq
 
Sponsored Post
Top
Log in Register