BTC USD 62,390.0 Gold USD 1,766.20
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Sesuai Tak Untuk Trading ?

Sesuai = Yes atau Tidak Sesuai =No atau Tibai Jer


  • Total voters
    0
  • Poll closed .

xtraez

Active Member
Joined
Jul 12, 2007
Messages
1,523
Reaction score
29
Points
35
Assalamualaikum Para Otai Forex..

Sesuai tak untuk trade lagi forex mulai 13 haribulan nih??

Perlukan pendapat dan pengalaman anda semua?

Sila KLIK POLL Pilihan Anda
 
Last edited:
Sponsored Post

haudli

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,314
Reaction score
442
Points
136
Assalamualaikum Para Otai Forex..

Sesuai tak untuk trade lagi forex mulai 13 haribulan nih??

Perlukan pendapat dan pengalaman anda semua?

ada yg berkata market jadi x menentu disebabkan hujung tahun dan juga sempena krismas..pada aku yg nubie ni..x kisah sgt sebab aku bukan lah trader besar2 besaran utk selalu berjaga2 ngan ape yg dikhabarkan orang..
 

Actifast

Super Active Member
Joined
Sep 11, 2008
Messages
5,972
Reaction score
124
Points
73
lepak aja suda...

esok masih ad.. tomorow never die.. wkakakkaa

psstt tu pown klu x mc
 

xtraez

Active Member
Joined
Jul 12, 2007
Messages
1,523
Reaction score
29
Points
35
MC ke bro?

Takder bro.. cuma mencari pendapat utk trade mulai minggu depan.. tak do pengalaman trade hujung tahun nih.. tengok apa otai2 kata dan POLL anda di perlukan.

Terima kasih.
 

geesya

Super Active Member
Joined
Aug 6, 2009
Messages
7,456
Reaction score
243
Points
73
ada yg berkata market jadi x menentu disebabkan hujung tahun dan juga sempena krismas..pada aku yg nubie ni..x kisah sgt sebab aku bukan lah trader besar2 besaran utk selalu berjaga2 ngan ape yg dikhabarkan orang..



geesya setuju dgn abam haudli:D:D
trade kecik2 x ada masalah tt

Good Luck ya tt:)cgrock
 

xtraez

Active Member
Joined
Jul 12, 2007
Messages
1,523
Reaction score
29
Points
35

geesya setuju dgn abam haudli:D:D
trade kecik2 x ada masalah tt

Good Luck ya tt:)cgrock

oooo timo kasih.. saya pung trade kecilan2 gak... nak ambil langkah berjaga2 gak...
Sila klik poll
 

taufic

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
694
Points
161
risiko tinggi (kalau tadak sl)
return pon tinggi la kalau risiko tinggi :D

ujung2 taun low volume & high volatility
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.15841
USD / JPY
114.284
GBP / USD
1.37431
USD / CHF
0.92518
USD / CAD
1.23929
EUR / JPY
132.387
AUD / USD
0.74053

CG Sponsors




Top
Log in Register