Sesiapa dah beli di AKULAKU?

CG Sponsors




abdulricks85

Active+ Member
Joined
Jul 31, 2010
Messages
3,316
Reaction score
104
Points
43
Salam..nak buka thread pasal AKULAKU ni.sesiapa dah beli kat sana?macam bagus review dan interest pn tak banyak.bayar downpayment,lps tu brg smpi 5-7ari.contoh promosi sekarang galaxy note 5 harga sebenar RM2290 bayar downpayment rm19 lps tu bln2 rm189 selama 12bulan

Galaxy note 5 RM2290
Downpayment RM19
BULANAN RM189X12bln = RM2268
JUMLAH KESEMUA LEPAS HABIS BAYAR RM2268+RM19=RM2287

http://akulaku.com

Download utk playstore ngn appstore ada kat sana..

https://facebook.com/akulakumalaysia/

Jadi apa korang rasa,ada yang dah beli?bg review korang...

P/S TUJUAN AKU WUJUDKN THREAD NI NAK BAGI INFORMASI SERTA REVIEW..BINCANG DARI MANA KEUNTUNGAN MEREKA BLH DAPAT.POSITIF DAN NEGATIFNYA
 

Attachments

Last edited:
Sponsored Post

sayasuka

Legendary Member
Joined
Oct 17, 2011
Messages
12,964
Reaction score
101
Points
123
baru perasan kewujudan 'kedai' ni.

nampak bagus, dah cuba masuk websitenya tapi cam tak berjaya
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
152,841
Reaction score
21,010
Points
1,671
tgk komen kt fb ramai ckp ok je. cuma ramai kena reject tu sbb blacklist

as low as rm19. bkn sume brg dpt d/p harga tu. satu komen tu beli fon kena rm490
 

H-S

Active+ Member
Joined
May 16, 2010
Messages
4,143
Reaction score
79
Points
30
kalau phone pon nak hutang.. lupekan je la.. ukur baju di badan sendiri..
 

myroadtax.com

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 12, 2014
Messages
25,909
Reaction score
585
Points
161
kalau phone pon nak hutang.. lupekan je la.. ukur baju di badan sendiri..
Dengan kata lain...

Beli ikut keperluan dan kemampuan.

Jangan membeli mengikut hawa nafsu.
 

TaukehFacebook

Active Member
Joined
Dec 25, 2012
Messages
1,081
Reaction score
0
Points
20
Beli xiaomi jerlah tt, performance pun mantap dengan harga berpatutan, insyallah aku next week nk angkat xiaomi redmi note 3 pro
 

puyol

CG Top Poster Club
Joined
Jun 28, 2011
Messages
21,753
Reaction score
1,983
Points
201
kalau phone pon nak hutang.. lupekan je la.. ukur baju di badan sendiri..
dah dia tak mampu kena lah hutang. bang ni. :">
 

abdulricks85

Active+ Member
Joined
Jul 31, 2010
Messages
3,316
Reaction score
104
Points
43
Beli xiaomi jerlah tt, performance pun mantap dengan harga berpatutan, insyallah aku next week nk angkat xiaomi redmi note 3 pro
Aku bkn nk beli,cuma timbul persoalan mcm mna diorg buat keuntungan kalau interest pn xde..

kalau phone pon nak hutang.. lupekan je la.. ukur baju di badan sendiri..
Tuan,bukn hp aje tu..byk lg brg lain.contoh mcm laptop utk kegunaan student..mgkin ada pro dan kontra.mgkin kontranya mcm tuan nmpk,tp dr sudut pronya interest mcm xde.jd d mana mereka dpt keuntungan?

baru perasan kewujudan 'kedai' ni.

nampak bagus, dah cuba masuk websitenya tapi cam tak berjaya
Tuan,website xde ape...kne downlod dia pnya apps baru blh tgk brg yg dijual..

scam ni..tgk review kat FB
Ada scam ke?blh bg screenshot x tuan scam tu?nak tau juga...
 

abdulricks85

Active+ Member
Joined
Jul 31, 2010
Messages
3,316
Reaction score
104
Points
43
tgk komen kt fb ramai ckp ok je. cuma ramai kena reject tu sbb blacklist

as low as rm19. bkn sume brg dpt d/p harga tu. satu komen tu beli fon kena rm490
Company ni besar ke,TT?ada pnh chek?mcm mna diorg buat untung..xkan setup kedai 1juta kot..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register