BTC USD 33,307.7 Gold USD 1,780.73
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Servis Tambah Follower Instagram Targeted dan Berkualiti!

halhas

Active+ Member
Joined
Mar 13, 2013
Messages
3,314
Reaction score
4
Points
25
SIAPA NAK DISKAUN 50%?

sila wasaap/sms ke 013 475 7589 Sekarang!

untuk dapatkan 50% diskaun dengan menaip
IG Diskaun ke 013 475 7589

DISKAUN ini sehingga jam 11 malam ini SAHAJA!

BERTINDAK SEGERA sebelum Diskaun ini di tarik balik



alXCeOZ.jpg


Dengan Lafaz Bismillahirahmanirrahim..

InsyaAllah pada bulan hadapan saya bakal melancarkan servis terbaru saya.

Kali ini berkaitan dengan Tambah Follower Instagram.

Setiap daripada follower adalah real targeted malaysia.
Saya tidak akan menggunakan sebarang software robot,
dan jangka masa follower bergantung pada niche bisnes anda utk saya lakukan sedikit research.

Kebiasaannya dlm tempoh 1 hari blh dpt 30-100 follower.




Servis Tambah Follower Instagram Targeted


Salam hormat,

Semua orang sudah tahu, Facebook hari ni dah tak semacam dulu malah
semakin kejam untuk peniaga online seperti anda. Facebook page asyik
nak sedut duit saja.

Mana tidaknya, sekali kita post, ianya hanya dapat view kepada
1-2% sahaja dari jumlah like. Sebagai contoh, kalau Likers kita
10,000 likes, sekali kita post, hanya 100-200 orang saja boleh view.
Kadang-kadang tu tak sampai pun. Kalau nak view ramai, kena bayar..
Fuh! Asyik kena bayar saja sekarang nie.

Oleh itu, sebenarnya dah banyak peniaga online beralih ke marketing
melalui Instagram. Tahun 2015 akan lebih ramai lagi orang online melalui mobile.
Oleh itu, instagram akan lebih meletup tahun depan.. :D

Apa yang menarik lagi, setiap kali kita post, 100% akan dapat dilihat
oleh semua Followers kita. :) Tak perlu ada bayaran tambahan pun.. :D
Jadi, sementara mereka tidak mengenakan caj apa-apa ni..
Jom kita ramai-ramai buat marketing melalui instagram..

Oleh itu, saya menawarkan servis naikkan FOLLOWER INSTRAGRAM.

=========================================
Pakej naikkan followers Malaysia targeted.
=========================================

Kami cari berdasarkan produk yg tuan/puan jual.

Katakan tuan/puan jual baju kurung ye.

1. Si A dan si B pernah komen pada gambar yg ber hashtag #bajukurung.
Kami akan follow si A dan si B ni.

2. Kalau A dan B minat dgn produk tuan/puan mereka akan follow balik.
Kalau tak, kami remove. Contoh A follow sis dan B tidak.
Kami remove B sahaja

So pakej ini ade dua saringan untuk pilih potential customers.

Pertama kami pilih calon2 followers berdasarkan like dan comments mereka
di Instagram.

Kemudian kami lihat samada mereka ade interest dgn ig tuan/puan atau tidak.

Setiap daripada follower adalah real targeted malaysia.

Jadi kami tidak menggunakan sebarang software robot, dan jangka masa
follower bergantung pada niche bisnes anda utk kami lakukan sedikit research.
Kebiasaannya dlm tempoh 1 hari blh dpt 50-100 follower.


SAYA JARANG ONLINE..

untuk mendapatkan respon yang pantas,

1. sila add JOIN GROUP saya di FB.. link GROUP FB saya ===> https://www.facebook.com/groups/servisfollowers/

atau

2. terus hubungi saya di talian 013-475 7589 (Rizuan)
 
Last edited:
Sponsored Post

halhas

Active+ Member
Joined
Mar 13, 2013
Messages
3,314
Reaction score
4
Points
25
Ada siapa berminat nak harga EARLY BIRD?
Say "Saya Nak!"
 

halhas

Active+ Member
Joined
Mar 13, 2013
Messages
3,314
Reaction score
4
Points
25
AKAN DATANG

EARLY BIRD Servis Naikkan Follower Instagram

Setiap daripada follower adalah real targeted malaysia.

Jadi kami tidak menggunakan sebarang software robot, dan jangka masa follower bergantung pada niche bisnes tuan / puan utk kami lakukan sedikit research.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register