Servis Setup Wordpress Blog Semurah RM10 Sahaja !!

CG Sponsors




apes

Active Member
Joined
Dec 3, 2007
Messages
1,559
Reaction score
24
Points
25



Assalamualaikum dan salam sejahtera warga CG,

Hari ini, saya ingin menawarkan satu servis membina blog menggunakan wordpress platform dengan harga yang amat berpatutan!


Anda tak perlu risau dengan harga yang saya kenakan kerana teramatlah murah sekali. Wow !!


HANYA RM10 !!!


Apa Yang Anda Akan Dapat?

Servis ini merangkumi:

1. Complete WordPress Installation (latest version of wordpress).
2. Install wordpress theme (SpringLoaded theme)
3. Setup custom email address ([email protected])
4. Install dan setting basic plugins.
a) Akismet
b) All In One SEO
c) Contact Form 7
d) Dagon Sitemap Generator
e) Google XML Sitemaps
f) WP Super Cache
g) Cute Profiles
h) jQuery Lazy Load
i) Smilies Themer
j) Wordpress Thread Comment
k) Wordpress Database Backup

5. Setup Contact Form.
6. Setting permalinks supaya blog anda menjadi lebih mesra search engine (SEO)
7. Submit blog anda ke 20 Search Engine berlainan bagi meningkatkan ranking blog.
8. Akan Di Update Kemudian......:D:D




Bantuan After Sales
Anda boleh menghubungi saya bila-bila masa jika ada kemusykilan.


Harga yang saya tawarkan?
Ya, harga untuk service ini hanyalah RM10 sahaja!


Kaedah pembayaran
Maybank ==> 158051478679 (Muhammad Hafiz Bin Mat Kamis)



ANDA BERMINAT?
JIKA YA, BACA LANGKAH-LANGKAH DI BAWAH DENGAN TELITI


Langkah 1 (Jika anda sudah mempunyai domain dan hosting)


1. Lakukan bayaran kepada akaun di atas.
2. PM atau Email kepada saya detail-detail berikut.

Username/Password cPanel:
Title blog:
Tagline blog:
Bukti pembayaran:
Email:



Langkah 2 (Jika anda tidak mempunyai domain dan hosting)


1. Klik pada link di signature saya untuk membeli hosting dan domain @ anda boleh beli dengan mana-mana company.
2. Pihak kami tidak menanggung kos domain dan hosting.
3. Selepas itu, lakukan bayaran untuk "service install wordpress" pada akaun maybank diatas.
4. PM atau Email kepada saya detail-detail berikut.


Username/Password cPanel:
Title blog:
Tagline blog:
Bukti pembayaran:
Email:





Contoh Blog Yang Disetup
http://demo.scriptthief.org/


Hubungi

Tq.. :)cgrock:)cgrock



p/s: dialu-alukan untuk bertanya kalau ada apa kemusykilan ye..:D:D
 
Sponsored Post

apes

Active Member
Joined
Dec 3, 2007
Messages
1,559
Reaction score
24
Points
25
Kasi BUMP sikit for today..:D:D
 

CH4

Legendary Member
Joined
Nov 9, 2010
Messages
18,531
Reaction score
461
Points
136
theme bole pilih.......
 

may4ver

Legendary Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
13,700
Reaction score
225
Points
128
apa beza blogspot dan yang ni?
 

apes

Active Member
Joined
Dec 3, 2007
Messages
1,559
Reaction score
24
Points
25
theme bole pilih.......
Buat masa ni saya stick kat 1 theme aje sebab ada sesetengah theme kadang-kadang nak customize kasi lawa tu take time jugak. :)

Tapi kalau bro ada theme yang dah menjadi pilihan hati boleh bagi saya theme tersebut dan saya akan cuba installkan. By the way, memang saya nak offer banyak theme tapi kena tengok jugak berapa lama masa amik nak customize. Kalau nak install aje lepas tu bagi customer handle takut pening pulak, kalau yang dah biasa oklah..

Bro tak nak try ke service ni?? Theme boleh install lain next time. Cam ne?? :D:D
 

apes

Active Member
Joined
Dec 3, 2007
Messages
1,559
Reaction score
24
Points
25
apa beza blogspot dan yang ni?
Blogspot tu tak perlu beli hosting dengan domain (FREE) tapi yang ni perlu ada hosting ngan domain.. Untuk hosting dan domain, kos saya tak tanggung dan customer sendiri yang buat pilihan nak beli kat mana hosting dan domain tersebut.

Blog saya setup ni guna platform wordpress. Boleh tengok contoh site yang dah disetup: http://demo.scriptthief.org/

Site yang siap akan sama macam site demo tu dan theme buat masa ni hanya ada 1 aje but jgn risau, saya akan keep in touch dengan customer yang pernah amik service ni kalau diorang berminat nak tukar theme lain next time. Buat masa ni busy sikit so offer satu ajelah dulu. :D:D


murahnya...
Memang murah n terbaek, tak nak try ke service ni??:D:D


nak booking 1 leh?
Amat dialu-alukan.. Boleh PM atau email, pilih aje..:D:D


p/s: kepada yang dah PM tu, saya akan reply PM anda dalam masa terdekat...



:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register