To Sell Servis penjimatan elektrik sehingga 50%-60%

CG Sponsors




richestboy

Fun Poster
Joined
Sep 1, 2008
Messages
680
Reaction score
2
Points
15
Servis penjimatan elektrik sehingga 50%-60%,Bil anda sebulan Rm400 kini boleh DIKURANGKAN sehinga Rm200.

Dapat jimat Rm200 SEBULAN? Banyakkan? Kalau untuk SETAHUN anda dah jimat Rm2400??!! Wow! biar betul?

Kami dah lakukan service ini secara offline dan mendapat feedback yg baik daripada customer kami.Untuk pertama kali kami akan lakukan servis ini di area LEMBAH KLANG !!!

Mesti ramai yg terfikir,adakah servis ini akan menganggu meter TNB anda.Jangan Risau,Kami lakukan servis ini tanpa usik meter Tnb anda. Dapat jimat sampai 50% sebulan. CONFIRM 100% Ini lah servis yg kami tawarkan anda!!


"Eh,boleh percaya ke ini TT? Testimoni mana? Kami nak tengok!!"



Sry, ralat, bil terdahulu mac/2015 rm564, bil april/2015 rm63.84 !!



Selama 2 tahun,Servis ini kami hanya lakukan pada kenalan dan kawasan sekitar kami,Tp untuk kali pertama kami promosikan
untuk warga carigold. Penjimatan elektrik yg patut kami kongsikan kerana kos sara hidup yg semakin tinggi di Malaysia.
Tiap2 bulan Bil elektrik anda Rm300-Rm500?? Kini Rm300 boleh jadi Rm 180+/Rm200+ Wow!! Baguskan dpt jimat byk mcm ini geng
,duit yang dapat jimat tu,macam-macam boleh beli.

"Eh,boleh caya ke ni? kalau tak turun macam mana? x salah dari sisi undang2?" Okay geng!! Kat sini kita akan berurusan
di depan mata masing-masing,untuk 3 bulan pertama,kalau bil tak turun lagi. Kami akan pulangkan duit anda sbb service
ini 100% TERBUKTI!! (moneyback guarantee kalau x turun okay!)

Kami lakukan wiring untuk stabilkan arus elektrik di mana kami mampu kurangkan kos elektric anda
sehingga 60%!!

Kami cuma nak beritahu yang kami cuma tawarkan servis ini untuk mereka yg pening kepala nak bayar
bil elektrik yang mahal tiap bulan.Kata nak jimat! Kami tidak sesekali sentuh Hak TNB(Meter) kerana itu salah disisi
undang-undang.

Anda rasa servis kami ini berbaloi untuk penjimatan jangka masa lama? Sebulan jimat Rm200,setahun dah dapat jimat Rm2400!!
Berapakan nilai yang sanggup anda bayar untuk penjimatan ini? Rm2400? Rm1500? Rm1000?

Promosi untuk bulan ini sahaja : RM700 (untuk bil rm400 sebulan dan ke bawah shj)

"Ish berminat sangat ni TT, macam mana ye nk dapatkan servis ni?"

1) Sila whatapps kan kepada sy, EN Syukry 018 669 5762, Gambar Bil api bulan lepas rmh anda
2) Beritahu kami berapa nilai anda nak turun. (di cadangkan separuh dari bil terakhir)
3) Jenis rmh, brp biji air cond (utk estimate cost)
4) kita set appointment untuk tarikh bila kami boleh datang.
5) anda perlu bayar deposit rm200 2 hari sebelum kami datang.

Sila berurusan di dalam whataps kerana sy online hanya 1 jam sehari shj, sekiranya whataps atau call sy x angkat, sila berhubung dgn technician sy, En Azwan di 018-6620 792

Opps lupa nk beritahu, servis ni buat masa ni hanya untuk sekitar selangor dgn KL shj.

Ok setakat tu sahaja dulu, sy akan upload lagi testimoni penjimatan yg gempak2 dan x masuk akal lagi nanti:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

richestboy

Fun Poster
Joined
Sep 1, 2008
Messages
680
Reaction score
2
Points
15
F.A.Q

Q : Adakah benda ni legal? x ada masalah apa2 ke dengan TNB?
A : Ya ni soalan yg hampir setiap customer tny, servis ini adalah legal kerana tidak usik meter anda, kami cuma melakukan wiring sahaja.

Q : TT, harga rm700 tu macam mahal, x boleh kurang lagi ke?
A : Harga adalah tetap kerana penjimatan yang anda akan dapat bersifat kekal tanpa perlu apa2 maintenance.

Q : Saya tengok gambar testimoni dekat atas, bil dari rm643 jadi rm142. banyak sgt tu TT, dekat 80%. biar betul?
A : yup kami boleh turun sehingga ke tahap itu, tapi tidak di cadangkan, semua atas kehendak customer sendiri

Q : Sy duduk di perak, boleh tak sy dapatkan servis ni?
A : Buat mase ni kami buat di sekitar selangor dan kl shj, kecuali kalau jadual x penuh (customer perlu bayar kos minyak dan tol pergi dan balik)

Q : Sy ada rumah kedai dua tingkat, boleh tak sy nk dapatkan servis ni?
A : yup boleh, whataps shj bil kedai anda ke no sy untuk kami kira kos yg perlu dikenakan

Q : kalau sy introduce kan kawan dkt TT ada komisyen tak?
A : harga yg sy buka still sama rm700, anda mark up sendiri brp komisyen yg anda nak, beritahu sy, siap je kerja sy terus bank in komisyen ke akaun anda..

Q : kalau sy amik servis ni, tapi bil tak turun, mcm mane?
A : Kami yakin bil anda pasti turun, kalau x turun, bulan depan kami dtg dan buat semula tanpa perlu bayar apa2, kalau tak turun jgk kami refund balik semua wang anda (belum pernah terjadi lagi)

Q : Kenapa nak bayar deposit, TT bukan jual barang kan?
A : Kami berhadapan dengan pelbagai karenah customer, ada yg kami dah sampai, call x angkat, panggil banyak kali x keluar2, tiba2 tak jadi buat sebab takut, ada smpi kami kene tunggu dkt 3 jam, jadi deposit ini untuk melindungi kami (duit minyak dan masa), sbb dalam 1 hari dkt 4 atau 5 tmpt kami nk pegi, kami akan tunggu maksimum 1 jam selepas kami smpi ke tempat anda, selepas 1 jam x ada, call x angkat anggaplah deposit anda hangus.
 
Last edited:

richestboy

Fun Poster
Joined
Sep 1, 2008
Messages
680
Reaction score
2
Points
15
testimoni dari customer lepas





Bil bulan lepas rm132, selepas buat, bil jadi rm50
 
Last edited:

mrbesen

Active Member
Joined
Jun 29, 2008
Messages
1,294
Reaction score
4
Points
25
kalo tak usik meter tnb & tak tanam rod, meh cuba kat aku.
 

sitinorain

Active Member
Joined
Nov 21, 2014
Messages
1,355
Reaction score
45
Points
30
kira buat semua wiring semula ke? kira cam mana 2...rumah ada 7 bilik, 3 bilik air, 1 stor, 3 air cond 1hp, 1 air cond 2.5hp and 1 air cond 3hp..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register